من تو بهترین دانشگاه این مملکت حقوق خوندم و همین خرداد تمومش کردم. واقعیتش اینه که اگه در حد وکالت و مشاوره میخوای که پول در بیاری آره خوبه. کمی طول میکشه تا به این مرحله برسی ولی شدنیه.اما اگه دغدغه ی اکادمیک داری بدون حقوق ایران حقوق نیست؛ فقط حفظ کردن یه سری نظر خاصه مثل صفایی یا کاتوزیان. سواد حقوقی ای وجود نداره. ابدا پویا نیست و حاضر نیست خودشو جلو ببره. برای توجیه قوانینی که نه کارآمدن و نه عادلانه به هر ضرب و زوری میزنن. واقعا در مقابل سایر کشور ها وضعیت افتضاحی داریم. من دارم از ایران میرم که بتونم واقعا یاد بگیرمش. خیلی پشیمونم (از لحاظ علمی و آکادمیک) ولی خب پرستیژ عالی ای داره و آینده دارم هست. به خاطر وضع اقتصادی اسفناکی که داریم جرم و جنایت و اختلافات بیشترم میشه و پرونده وجود خواهد داشت.
خواهش میکنم. از لحاظ سختی هم به نظر من سخت نبود. مطالب زیاد و خشکه. اگه کم کم تو طول ترم مطالعه کنید و سر کلاس جزوه بنویسید خیلی بهتره. درس های فقهی ممکنه براتون چالش برانگیز باشه چون ازتون انتظار میره عربی رو کامل بلد باشین. متون حقوقی تخصصی که به زبان انگلیسی یا فرانسوی هست هم اگه تسلط نداشته باشید مشکله.