2777
2789
عنوان

فیلم خارجی🫤

132 بازدید | 13 پست

سلام خانوما....من تاحالا فیلم سینمایی خارجی ندیدم....بعد میریم تو جمع یهو میبینی ی سریا اسم فیلما رو میدونن و دیدن من خجالت میکشم ک بگم ندیدم هنوز....ی چندتا از فیلمایی ک معمولا همه دیدن رو بهم معرفی کنین منم ببینم....ترجیحا فیلم باکلاسی باشه....۳۰ سالمه زشته ک بگم فیلم خارجی ندیدم

تایتانیک....خانم و آقای اسمیت....این دوتا رو اسمش رو زیاد شنیدم گفتم ببینم.....شمام معرفی کنین

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونا که برای عهد بوقه ولی تایتانیک کلاسیکه همیشه     اول ببین چه سبکی دوست داری خب بعد یکی دو تا گروه تلگرامی برو امتیاز فیلم ها خیلی مهمه فیلم زیر ۷ باشه دیگه معمولا ارزش زیادی نداره برای دیدن 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

اون دوتارو حتما ببین

بعد لبه فردا. میان ستاره ای.درباره زمان.خاطرات بریجت جونر.مد مکس. ذهن زیبا .تئوری برای همه چیز. پیانیت حتما ببین. و در اخر رستگاری در شاوینگ محشره 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

اصلا خودت به چی علاقه داری؟ چندتا فیلم در مورد علاقت بگم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
وا خب سلیقه ای مگه همه باید ببینن 

اره ولی خب تو جمع قرار میگیری همه دیدن بعد من ندیدم سختمه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

اونا که برای عهد بوقه ولی تایتانیک کلاسیکه همیشه     اول ببین چه سبکی دوست داری خب بع ...

ممنونم

اصلا خودت به چی علاقه داری؟ چندتا فیلم در مورد علاقت بگم

من کلا فیلم ایرانی اجتماعی دوست دارم ولی خب دوست دارم خارجی هم دیده باشم 

من کلا فیلم ایرانی اجتماعی دوست دارم ولی خب دوست دارم خارجی هم دیده باشم 

رستگاری در شاوینگ و پیانیست رو ببین خوشت میاد

و درس های فارسی من ۲ بار اینا دیدم عالیه

رستگاری در شاوینگ و پیانیست رو ببین خوشت میاد و درس های فارسی من ۲ بار اینا دیدم عالیه

ممنون جانم