2777
2789
عنوان

کیست ۶۰میلیمتری...

836 بازدید | 12 پست

کسی تجربه داشته.الان ۱۰ روزه بعد پریودی لک قهوه ای می بینم که تو سونو معلوم شد کیست تخمدان راست دارم.

فقط میخوام بدونم  با توجه به ابعادش خطر ناکه یا نه. وچون در شُرف اسباب کشی هستیم مشکلی پیش  نمیاد ؟

دکتر فقط یه بسته قرص روجا داده تاثیری داره؟؟

دو سه ماه باید قرص بخوری خدایی نکرده کوچیک نشد به احتمال زیاد باید جراحی شه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سه ماه باید قرص بخوری خدایی نکرده کوچیک نشد به احتمال زیاد باید جراحی شه

بله دکتر یه ماه فرصت داد اگه کوچیک نشه باید برم عمل 

با این اندازه به نظرتون میشه به دفع طبیعیش امیدوار بود؟

بله دکتر یه ماه فرصت داد اگه کوچیک نشه باید برم عمل  با این اندازه به نظرتون میشه به دفع طبیعی ...

آره عزیزم

فقط از سردیجات دوری کن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
لکه بینی داشتید یانه؟

من مجردم بعد حدودا دوسال پیش پریودام دوماه یکبار بود بعد رفتم سونو دادم گفت کیست داخل همین ابعاد داری دیگه یه سری قرص دادم فقط همون سه ماهی که مصرف کردم منظم بود بعدش همونجور  دوماه یکبار بود دیگه تو همین نی نی سایت تقریبا پنج شیش ماه پیش یکی گفته بود گیاه فدراسیون خوبه ماهم اومدم مصرف کردیم  ولی دیدم زود پریود شدم دیگه مصرف نکردم گذاشتم یک هفته قبل از پریودم یه  روز یه فنجان میخورم الان که خدارو شکر منظم شده دیگه نمیدونم کیست هستش یا نه حوصله هم ندارم برم دوباره سونو بدم در حال حاضر به لطف این گیاهه خوبم البته خیلیم لاغر شدم شاید بخاطر اونم باشه 

من مجردم بعد حدودا دوسال پیش پریودام دوماه یکبار بود بعد رفتم سونو دادم گفت کیست داخل همین ابعاد دار ...

برعکس من اصلا علائم نداشتم نه درد نه خونریزی ،دوره هامم منظم بود

این ماه اولین باری بود که به لک بینی افتادم سونو کیست ۶سانتی رو نشون داده 

ترنسیدو مفنامیکم همزمان استفاده کردم ولی اصلا تغییر نکرده 

هنوز لکه بینیم سر جاشه

واسه کیستم یه بسته روجا داده

دیگه نمیدونم چی بشه خدا به همه رحم کنه به منم همین طور

شمام یه سونو بده نذار بی خبر بمونی

انشاالله که بر طرف شده.

برعکس من اصلا علائم نداشتم نه درد نه خونریزی ،دوره هامم منظم بود این ماه اولین باری بود که به لک بی ...

منم هیچ علائمی نداشتم فقط همین که پریودام دوماه یکبار بود انشالله  که شما خوب میشی