2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا 

فقط امضات 😂 اخ اخ با تمامش موافقم 

ی بیشعور داغونیم چند وقت پیش سر ی کامنت من ک کلی بود و درباره ازدواج گلزار بدبخت بود ی بحثی راه انداخت که آخر نی نی یار شب بهم اخطار داد تهشم ک زورش دیگه نمی رسید گفت لابذ با سهمیه رفتی دانشگاه

باید کامنت ک می ذاری تهش بنویسی نمی فهمی بذه یکی برات بخونه باز نفهمیدی بگو خودم تفسیر کنم نفهم 

فقط امضات 😂 اخ اخ با تمامش موافقم  ی بیشعور داغونیم چند وقت پیش سر ی کامنت من ک کلی بود ...

اصن آدم می‌ترسه کامنتی بزاره می‌ترسه تاپیک بزاره میرن تاپیکا قبل میخونن فکر میکنن مارپلن حالا تو زندگیا واقعیشون همه سرشن کلاه میزارن و از شوهراشون کتک میخورن

درحال ساخت ....:)

اصن آدم می‌ترسه کامنتی بزاره می‌ترسه تاپیک بزاره میرن تاپیکا قبل میخونن فکر میکنن مارپلن حالا تو زند ...

ب خدا عین همینو تو ی تاپیکی گفتم دیگه حال کامنت گذاشتن ندارم بسکی ( دور از جون ادم حسابی های سایت) هار و بی ادب و بی سواد ان. مثلا همینی ک می گم نوشته بود با کل متن و فلان و بیسار و .. کاری ندارم درسته ولی اگه خودت و کالا می دونی  ب جهنم حق نداری ب زنای ایران بگی کالا، حالا من هیچ جا اسم کالا نبرده بودما هیچ جای کامنتم توهین ب زنا نبود چون گفتم چی کار این بدبخت دارید بهش خوش نیومده بوذ ، اصلا انگار مست بود فقط دنبال یکی بود دهن ب دهن بذار جوابم ندی یابو برشون می داره الانم ک سونانی مردای زن نما و پسرای تازه بلوغ رسیده و دخترای دبیرستانی