2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا 

فقط امضات 😂 اخ اخ با تمامش موافقم 

ی بیشعور داغونیم چند وقت پیش سر ی کامنت من ک کلی بود و درباره ازدواج گلزار بدبخت بود ی بحثی راه انداخت که آخر نی نی یار شب بهم اخطار داد تهشم ک زورش دیگه نمی رسید گفت لابذ با سهمیه رفتی دانشگاه

باید کامنت ک می ذاری تهش بنویسی نمی فهمی بذه یکی برات بخونه باز نفهمیدی بگو خودم تفسیر کنم نفهم 

فقط امضات 😂 اخ اخ با تمامش موافقم  ی بیشعور داغونیم چند وقت پیش سر ی کامنت من ک کلی بود ...

اصن آدم می‌ترسه کامنتی بزاره می‌ترسه تاپیک بزاره میرن تاپیکا قبل میخونن فکر میکنن مارپلن حالا تو زندگیا واقعیشون همه سرشن کلاه میزارن و از شوهراشون کتک میخورن

درحال ساخت ....:)

اصن آدم می‌ترسه کامنتی بزاره می‌ترسه تاپیک بزاره میرن تاپیکا قبل میخونن فکر میکنن مارپلن حالا تو زند ...

ب خدا عین همینو تو ی تاپیکی گفتم دیگه حال کامنت گذاشتن ندارم بسکی ( دور از جون ادم حسابی های سایت) هار و بی ادب و بی سواد ان. مثلا همینی ک می گم نوشته بود با کل متن و فلان و بیسار و .. کاری ندارم درسته ولی اگه خودت و کالا می دونی  ب جهنم حق نداری ب زنای ایران بگی کالا، حالا من هیچ جا اسم کالا نبرده بودما هیچ جای کامنتم توهین ب زنا نبود چون گفتم چی کار این بدبخت دارید بهش خوش نیومده بوذ ، اصلا انگار مست بود فقط دنبال یکی بود دهن ب دهن بذار جوابم ندی یابو برشون می داره الانم ک سونانی مردای زن نما و پسرای تازه بلوغ رسیده و دخترای دبیرستانی