2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم رشته برم؟

117 بازدید | 17 پست

من 23 سالمه و خسته از پشت کنکور بودن              منمتاهلم هستم و میخوام برم دانشگاه پیام نور بنظرتون روانشناسی بهتره یا مترجمی زبان انگلیسی؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟  

ببین مترجمی از همون دوران دانشجویی زرنگ باشی میتونی فعالیت هم داشته باشی چه حتی تدریس تو آموزشگاه چه کار ترجمه مقالات یا تو خیلی از شرکتها به عنوان مترجم چه حتی کار اداری بخاطر بلد بودن زبان یه پوینت مثبته برات چه حتی ترجمه فیلم و سریال برای خیلی از این برنامه ها و یا پیج اینستا بزنی و اونجا هم فعالیت داشته باشی و دوره برگزار کنی 

آخه نظرم اینکه ارشدم بخونم تلاشمو کنم ارشد دولتی بخونم بازم بازار کارش خوب نیست نه؟ 

بببین من خیلی درمورد روان شناسی اطلاعی ندارم از اطرافیانم چند نفر رشته شون این بود البته ارشد نداشتن ولی الان تو یه زمینه دیگه ای دارن فعالیت میکنن

2790
2778
2791
2779
2792