2777
2789
عنوان

تولدم‌ مبارک

164 بازدید | 30 پست

شوهر عزیزم اشکالی نداره تولدم رو یادت رفت امروز 

قیافت موقع فهمیدن اینکه تولدم یادت رفت دیدنی بود

ولی من دهنت رو تا چند وقت سرویس میکنم و‌برات دارم 

امضا یک‌همسر گاف  بگیر 🤣🤣🥲🥲😇😇😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک 

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
کاربریش تعلیق شد

چرا به این سرعت

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
@گوگولی_مگولیتونممم    

گوگولی مگولی رو چرا تگ میکنی😂

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

چقدر رفتارش بچه گانه بود😑حالا چرا تعلیق شد

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
تو تاپیک قبلی گفت خواهرم و مامانم برام گل و کادو خریدن یه عده ... بهش گیر دادن که عاشورا هست چرا این ...

بسم الله😐 این سایت دیگه جای موندن نی

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 goftino.com/c/xJbnEE

کاربریش تعلیق شد

الان قیافه خودش دیدنیه😂💔

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍