2777
2789
عنوان

زیتون

343 بازدید | 18 پست

سلام خانمای عزیز.

کسی تاحالا با سود زیتون شیربن کرده؟

روش سنتیشو بلدم و انجام دادم اما چون ایندفعه مقدار زیتونام زیاده روش سنتی سختمه کسی با سود ک میگن از عطاری بگیرین شیرین کرده؟اگ کسی هست لطفا بگه خوب از اب درومده؟و چجوری استفاده کردید؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سخته و احتمال فساد بالاست .

باید درصد خاصی از سود و نمک رو قاطی کنی و فرآوری کنی .

بعد هی باید نمک بزنی اگ نتونی سود رو از زیتون خارج کنی فاسد میشه .

ضره ای سود داخل زیتون باشه از بین میره همش رو باید با نمک بکشی بیرون و در اخر اگ خواستی سیتریک بزنی .

هنوز مگ زیتون چیدی

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

هست . اما توی زیتون نمی‌مونه ک

زيتون اسید داره این سود هم اسیدشو خنثی میکنه یعنی وارد بافت زیتون میشه غیر از اینه🤔

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
زيتون اسید داره این سود هم اسیدشو خنثی میکنه یعنی وارد بافت زیتون میشه غیر از اینه🤔

وارد بافت زیتون میشه و بعد انقدر ک تعویض اب انجام میدیم اب و نمک باعث خارج شدن اون سود میشه اگ بمونه همش خراب میشه

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

خب خوب شیرین شد؟خودتون برای مصرف خودتون مگه سود استفاده نمیکنید؟من حدود ۴۰ کیلو زیتون دارم واقعا سخت ...

چرا تیغ بزنی 

سنگ رودخونه ای که راحت باشی باهاش رو بردار ی ضربه بزن بهشون مثل پسته ی خندان بشن بعد بریز تو اب نمک و بعد یکی دو هفته شروع کن ب مقدار نیاز شیرین کن و بخورید .

یا با گوشت کوب

با سود سخته 

وارد بافت زیتون میشه و بعد انقدر ک تعویض اب انجام میدیم اب و نمک باعث خارج شدن اون سود میشه اگ بمونه ...

میشه بپرسم این کار و برا چی انجام میدین؟ یعنی زیتون رو نارس میچینین؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
خب خوب شیرین شد؟خودتون برای مصرف خودتون مگه سود استفاده نمیکنید؟من حدود ۴۰ کیلو زیتون دارم واقعا سخت ...

ما تناژ زیتون داریم .

بله هم مصرفمون شکسته هست هم کنسروی