خستم بخداازدست شوهرم هرکاری میکنم به چشمش نمیادخودش امامثلایه کارکوچیک انجام بده هرروزمیکوبه توسرم کل خریدخونه بامنه بچه داری خونه داری حتی بخداکارای اداریشم من انجام میدم آخرش میگه تنبلی چی کارکردی تواین ماه دوباررفته خریدخونه یه قشقرقی به پاکرده رسوام کرده جلوب خانواده ام این چه زنیه من دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو هم وقتي كنارشي دوتايي بدون اينكه خيلي واضح باشه
بگو واي خسته شدم
امروز رفتم فلان اداره
امروز رفتم ميوه خريدم و سبزيجات خريدم چقدر هوا گرم بود و…درسته كه قشنگ نيست اما يمدت اينجوري پيش برو و كاراتو كم كم بهش بگو كه امروز چه كارايي انجام دادي
دوروزپیش برادرشوهرم به مادرشوهرم یه عالمه چیزمیزآماده سفارش دادبخره هی همسرم میگفت وازنت چه گشاده ای ...
ببین میتونی هر موقع که اومد خونه غذا خورد استراحت کرد بشینی کنارش بگی آخیش چقدر خسته شدم امروز فلان کارو کردم و...یکی یکی کارایی که کردیو براش بگی که هروقت گفت کاری نکردی بگی من که هر روز دارم گزارش روزانه بهت میدم و خودتم تایید میکنی ، میخوای یه هفته دست به سیاه سفید نزنم تا فرق کار کردن و نکردنمو بفهمی؟ دوای مردای زبون نفهم تهدیده ، تحریمه
من میگم حالم خوبه تو باور نکن اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا لینک حذف تاپیک
از اول عادتش دادی مردا رو پررو کنی تمومه تقصیر خودته چرا قبول میکنی کارای سنگین کنی چرا باید خرید خونه رو تو انجام بدی کار خونه خودش ادمو میکشه انقد زیادو سخته بچه باشه که دیگه خیلی سختتر
اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد