2777
2789
عنوان

طعم نذری

163 بازدید | 14 پست

بچه که بودم مادربزرگ می گفت طعم نذری بخاطر این با همه ی غذا ها فرق داره چون حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودشون توش نمک می ریزند اونم بدون اینکه کسی بفهمه به نظر من همون موقعی تشریف میارن که همه سرشون گرم عزاداری هست🌺

مثل بارون نزدیک سحر که آروم آروم می‌باره پامیشی می بینی همه جا پر از بوی نم خاک وبهاره☺️

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من خیلی امسال دلم قیمه نذری میخواس ولی بهم نرسید

من یه بار آبگوشت خوردم یکی دوبار آش  دوسه بار هم قورمه سبزی یه بار هم سیب زمینی وتخم مرغ آب پز و چندبار هم هله هوله

ولی چند ساله اصلا خوب نیستن

ی عدس پلو خوردم معدم داشت منفجر میشد عدس ها سفت و برنج دون و نپخته

یا ی قیمه که لپه هاش نپخته بود و پیازاش گنده گنده بود

اصلا خوشمزه نبودن

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

والا فکر کنک ادمایی که از طعم نذری تعریف میکنن تو عمرشون غذای خوب‌نخوردن! چیه این غذا های بی کیفیت م ...

همه جور غذا می پزند از مواد باکیفیت اعیانی درمیاد از همونهایی که شما بهش عادت دارید از ارزون قیمتهاش هم خیلی ها استفاده می کنند وبدشون هم نمیاد

ولی چند ساله اصلا خوب نیستن ی عدس پلو خوردم معدم داشت منفجر میشد عدس ها سفت و برنج دون و نپخته یا ...

آشپزش ناشی بوده یا برنجش کهنه بوده لابد

همه جور غذا می پزند از مواد باکیفیت اعیانی درمیاد از همونهایی که شما بهش عادت دارید از ارزون قیمتهاش ...

من که تا حالا نذری خوب ندیدم مهمونیم که میریم به ندرت دیت پخت کسی به دلم میشینه چه برسه غذای نذری!!! شوهرمم قبل ازدواج با من همه چی میخورده الان حتی رستورانم به زور میاد میگه فقط دست پخت خودت😆

ولی چند ساله اصلا خوب نیستن ی عدس پلو خوردم معدم داشت منفجر میشد عدس ها سفت و برنج دون و نپخته یا ...

حالا من هیچ وقت عدس پلو نذری نمی‌خورم از بس توش دارچین میریزن امسال ی عدس پلو خوردم اصلا ی چیز ماورا خیلی خوشمزه بود خدارو شکر بو دارچین هم نمی‌داد.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
اینا چیه میگی

برای من پرواز به خاطرات بچگیه به نوستالژی های مورد علاقه خودم امیدوارم فکر نکنی بیمارم