2777
2789
عنوان

خانومایی که .......🥲

109 بازدید | 8 پست

بنظرتون این آشنایی غیر معقوله هست؟؟ چرا انقد نامعقوله از نظر خانوادم؟

من پرستار دوسته آقا بودم تو بیمارستان چند باری منو دیدن من خب زیاد متوجهشون نبودم اینارو بعدا بهم گفت و خواستن از دوستم شماره منو بگیرن و تماس بگیرن باهام ولی دوستم آیدی منو داد گفت دوستم شاید خوشش نیاد و اینا نهایتا بلاکت کنه.... روش نمیشد خودش مستقیم از من بگیره(ی کوچولو اخموطور و اینا هستم تو بیمارستان 😂 اونم کلا تو فاز صحبت کردن با دخترا و اینا نیست) ....از پیام دادن تو تلگرام و اینا بدش میومد زشت بود از نظرش ... دوباره خواست که بیاد دلو بزنه به دریا(😂) باهام صحبت کنه ولی من بخشم عوض شده بود نتونست پیدام کنه ناچارا به آیدیم پیام داد ( الان از نظر مادرم آشنایی ما مجازی هست و زشته و حرف پشتم در میارن و این داستاناااا)

شما هم حسی بهش داری ؟

من وقتی تو نی نی سایتم :😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑👋🏿

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا ما مجازی اشنا شدیم و ازدواج کردیم،پشتمون هم حرف نیس اصن به کسی چه مربوط،واسه چی توضیح میدی چطو ...

واقعن به هیچ کس ربطی نداره قطعا هم هیچکس نمیپرسه

نمیدونم چرا مامانم اینجوری میکنه