2777
2789
عنوان

بنظرتون.......؟؟؟؟ 🥲

218 بازدید | 6 پست

بنظرتون این آشنایی غیر معقوله هست؟؟ چرا انقد نامعقوله از نظر خانوادم؟

من پرستار دوسته آقا بودم تو بیمارستان چند باری منو دیدن من خب زیاد متوجهشون نبودم اینارو بعدا بهم گفت و خواستن از دوستم شماره منو بگیرن و تماس بگیرن باهام ولی دوستم آیدی منو داد گفت دوستم شاید خوشش نیاد و اینا نهایتا بلاکت کنه.... روش نمیشد خودش مستقیم از من بگیره(ی کوچولو اخموطور و اینا هستم تو بیمارستان 😂 اونم کلا تو فاز صحبت کردن با دخترا و اینا نیست) ....از پیام دادن تو تلگرام و اینا بدش میومد زشت بود از نظرش ... دوباره خواست که بیاد دلو بزنه به دریا(😂) باهام صحبت کنه ولی من بخشم عوض شده بود نتونست پیدام کنه ناچارا به آیدیم پیام داد ( الان از نظر مادرم آشنایی ما مجازی هست و زشته و حرف پشتم در میارن و این داستاناااا)

کجاش زشته؟😶

شمام خوشتون میاد ازش؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجاش زشته؟😶 شمام خوشتون میاد ازش؟

چمیدونم میگن زشته 😑😑😑 

اره عزیزم ۲ ساله باهمیم😂 

من اونجا متوجهشون نبودم انقدر درگیر کار و اینا بودم ولی خب وقتی تو مجازی پیام دادن و بعدش دیدمشون ازشون خوشم اومد

چمیدونم میگن زشته 😑😑😑  اره عزیزم ۲ ساله باهمیم😂  من اونجا متوجهشون نبودم انقدر درگیر ...

خب پس موبارکه  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !