همش مدام توهین میشم پیش اینایی که مثلا خانوادمن.. با مامان بابام زندگی نمیکنم چون فوت شدن پیش یکی از فامیلامونمو همش بهم میگن فلان تومن ارزش نداری چطوری این حجم ا خوردن شدنو دیگه تحمل کنم مستقلم نمیزارن زندگی کنم بخاطر حرف مردمو فامیل، فقط به توهین ختم نمیشه کاراشون کلی چیز دیگم هست ولی خب نمیشه همه شو گفت..دلم میخواد فرار کنم بنظرتون فرار راه درستیه؟
نه عزیزم فرار راه درستی نیستی . جات نیستم درست ولی میدونم چی میکشی عزیزم . نمیدونم چند سالته! ولی تلاش کن درستو بخونی بری دانشگاه ی شغل خوب پیدا کنی فعلا یکم دیگه صبوری کن
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
نه عزیزم فرار راه درستی نیستی . جات نیستم درست ولی میدونم چی میکشی عزیزم . نمیدونم چند سالته! ولی ت ...
22سالمه دانشگاه مو این ترم تموم میکنم درسامم خوندم ولی کار نیست نمیخوام تا تهش پیش اینا بمونم حتی نمیزارن پیشرفت کنمو به یه جایی برسم صرفا فقط میخوان شوهرم بدن به هر کسی شده و من واقعا نمیخوام ازدواج کنم