sharbatalbaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 10661 عنوان خیلی نا امیدم 84 بازدید | 7 پست با اینکه همه چیز اوکی یک لیسانس دارم و الان دارم لیسانس دوم میخونم پدرو مادر خوبی دارم یک خواستگار دارم که امکان شدنش خیلی زیاده ولی با این وجود اصلا حالم خوب نیست حس این رو دارم که هیچی خوشحالم نمی کنه 1402/05/06 | 18:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسممان عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 19248 آخه چرا من خیلی بدبختی دارم آرزوم بود جات باشم 🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
sharbatalbaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 10661 چندسالته؟؟ چرا انقد ناامیدی ۲۵ نمیدونم چمه انتخاب رشته اولم اشتباه بود سر اون خیلی اذیت شدم بعد از اون از ۱۷ خواستگار راه میدادیم ولی نمی شد الان دیگه هیچ ذوقی برای هیچ کاری ندارم
sharbatalbaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 10661 آخه چرا من خیلی بدبختی دارم آرزوم بود جات باشم نمیدونم دوست ندارم اینطوری باشم دوست دارم پر انرژی باشم پر انگیزه ولی نمیدونم چطوری حال خودمو خوب کنم
بدهکارترین_مرد_دنیا عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 431 همه همینیم. نمیدونم چی شد که دیگه خوشحال نیستیم. درد رو همه دارند اما نه که کلا از زندگی زده بشیم. البته من خودم دیگه چیزی خوشحالم نمیکنه دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند
نورآفتاب۲۰۲۴ عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 602 ۲۵ نمیدونم چمه انتخاب رشته اولم اشتباه بود سر اون خیلی اذیت شدم بعد از ا ... وقتی چندتا خواستگار میاد نمیشه ادم ناراحت و دلگیر میشه ولی این خواستگارت ک میگی همچیش اوکی و داره میشه ب خودت تلقین نکن همچیز ب موقعش درست میشه
مهردادامیدی عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1321 چقدر اتفاق های خوب افتاده تو زندگیت و داره میفته که چند تاشو نوشتی. الان باید کلی خوشحال باشی و پرانگیزه