لیموشیرین8 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1422 عنوان دوست ندارم 158 بازدید | 4 پست سلام بچه ها من تازه ازدواج کردم تنهام و هیچ دوستی ندارم کسی هست باهم دوست بشیم و گاهی باهم وقت بگذرونیم؟ یا باهم کلاسی چیزی بریم؟سن بین ۲۰ تا ۳۰ ،محدوده شرق تهرانمجرد یا متاهل فرقی نداره اما بدون بچه باشه که بتونیم باهم فعالیت کنیم رفت و آمد کنیم 🙂 کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری 1402/05/06 | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیموشیرین8 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1422 نبوووووود؟ کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری
لیموشیرین8 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1422 عزیزم عذاب وجدان گرفتم دیدم کسی پست نذاشته🤣😐 طبیعیهپستای خاله زنکی و بی محتوا شلووووغ میشنشوهرم کتکم زد، مادر شوهرم اینو گفت، شوهرم خیانت کرده، فلان مرد فامیل بهم گیر داده و.......ولی تاپیکای معرفی فیلم و کتاب و راهکارای درست و... همیشه همینهاگر اینجور نبود که دیگه ایرانی نبودیم عزیزم کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری
نمیدونم_۱۱۱ عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 4195 طبیعیه پستای خاله زنکی و بی محتوا شلووووغ میشن شوهرم کتکم زد، مادر شوهرم اینو گفت، شوهرم خیانت کرد ... اخی..عزیزم..ببخشید من اگه تهران بودم حتما باهاتون اشنا میشدممیخواین بازم تاپیک بزنین؟ شاید کسی چیزی گفت ایندفعه اخه واقعا ناراحت شدم