2777
2789
عنوان

تجربه این مدلی داشتین شما هم؟

146 بازدید | 4 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11654514/خواستگاری-تو-روضه

تاپیک قبلیمو اول ببینین

دیشب دوباره رفتم مسجد، یه جای دیگه نشستم یهو دیدم اخر مجلس خانومه دیشبی اومد پیدام کرد 😐😐 نمیدونم چجوری پیدا کرد تو اون شلوغی

سوال میکرد که چن تا بچه این و بابات چیکارس اینا

بعدشم گف شمارتون همینه دیگخ درسته گفتم اره بعد ایام عزاداری زنگ میزنم خونتون.

تاپیک زدم قبلا اکثرا گفتن بدرد نمیخورن این مدل پسرا و خواستگارا شما تجربه ای دارین؟؟؟

یه سوال خانما باجازه استارتر

خانما مزاحم تلفنی داریم برم مخابرات شمارشو بدم آدرس و نام و نام خانوادگیشو بهم میدن؟؟ کجا برم فقط میخوام بترسونمش دختر هست ولی از اون خراباس پبام میده حرفای زشت زشت 

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱

حالا بذار بیان نهایت اینه رد میکنی، من دانشجو بودم دانشکده و خوابگاهمون نزدیک یه امامزاده بود محال ممکن بود برم اونجا و خواستگار پیدا نشه برام ولی من شماره هم نمیدادم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش اومده 

ولی رد کردم چون اول اینکه اصلا تو فاز ازدواج نیستم و دوم اینکه خوشم نمیاد از خواستگاری این مدلی ... 

ترجیه میدم اول خودمون انتخاب کنیم و دوست باشیم و بعد ...