2777
2789
کلیم فیک دارن فعلا بتازونن از اینکه میبینم درگیری ذهنشون انقدر سطخیه لذت میبرم خخخ دایورت کن

اوم دقیقا ی بار ناشناس زدم یکی اومده بود پشت سر کی که حرف نمیزد اصا ی وضعیه اینجا

"army"        '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''

چنتا کاربر هس عین نخود هی میپرن وسط هرحرف و تاپیکی 

مشخصه ک اینا نه تنها ننه بابا ندارن بلکه بسیاررررر بی شخصیت و دوزاری هستن 

فقط خدا هدایتشون کنه معلوم نیس مال کدوم نقطه محرومن ک فقط تونستن ب اینترنت دسترسی پیدا کنن و عقده گشایی کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم بقران این سه روزه این بشر دارع میاد هی پشت سرمون بد میگه اول با فحش شروع میکنه بعد عادی ما ...

سامییییی دهن سرویسسسس اعلان پیامی که دادی و تعلیق شدی اومده رو پیامام میخوامم جیغ بزنممممم 

الان دو تا اعلان از دو تا اکانت تعلیق شده دارممم که حذفمممم نمیشنننمنننننننننن

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

چنتا کاربر هس عین نخود هی میپرن وسط هرحرف و تاپیکی  مشخصه ک اینا نه تنها ننه بابا ندارن بلکه ب ...

الکی میان روت ریپ میزنن که چی بشه واقعا نمیفهمم

چنتا کاربر هس عین نخود هی میپرن وسط هرحرف و تاپیکی  مشخصه ک اینا نه تنها ننه بابا ندارن بلکه ب ...

وایی دقیقاااا دقیقاااا انگارر مریض روانین

خب هرجافحشت دادشات بگیربده نی نی یارببینه یاگزارش بزن

خوب اصا این سه روزه پشت سر هم کارشه و دوستای من تعلیق میشن خودشم انگار ن انگار 

منم صبرمو از دس دادم دیگ واقعا

مگر ن همچین ادمی نیستم

خب هرجافحشت دادشات بگیربده نی نی یارببینه یاگزارش بزن

اخه مگه بچه ایم برا همه چی نی نی یار تگ کنیم تا جوابش میدادیم نی نی یار تگ میکرد مریض روحی 

اوم دقیقا ی بار ناشناس زدم یکی اومده بود پشت سر کی که حرف نمیزد اصا ی وضعیه اینجا

عقده دارن ول کن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

سامییییی دهن سرویسسسس اعلان پیامی که دادی و تعلیق شدی اومده رو پیامام میخوامم جیغ بزنممممم  ال ...

از کی؟ اون یکی؟ 

اره الان با خودم گفتم😑🤣🤣

برا یکی دیگه ام مونده🤦🏻‍♀️

اخه مگه بچه ایم برا همه چی نی نی یار تگ کنیم تا جوابش میدادیم نی نی یار تگ میکرد مریض روحی  

خب ببین بعضی فحشاهست که بایدگزارش بزنی نی نی یارازکجاربدونه شماروفحش داده بایدببینه دیگه مگه نه

از کی؟ اون یکی؟  اره الان با خودم گفتم😑🤣🤣 برا یکی دیگه ام مونده🤦🏻‍♀️

😫😫😫😫اون یکیم از کیوت بیگانه س که تعلیققق زدددد 

اعصابمممم خاراب میشههع اعلانامو می بینموم اه😭😭😭😭⁦:⁠-⁠(⁩💩

@نی_نی_یار_پنج  

قشنگم بخدا اصا این سه روزه پیگیره منم گفتم شاید چیز جدی نباشع مگر ن من هرچی میشه شما رو تگ میکنم

ببخشین منو کاربریمو برگردونین قول میدم تکرار نشه 

اگر شد کلا دیگه برا همیشع کاربریمو ببندین قول میدم نی نی یار

خواهش میکنم عزیزم ☹️