2777
2789
این دختره انگار رسما میخواس همه ما رو تعلیق کنه میومد بحث شروع میکرد بعد نی نی یار تگ میکرد

آره بچه ها 

کاربری خ زیاد داره 

همون لیاناس ب احتمال زیاد ...

کاملا با استدلال اگر باهاتون بحث کرد پاسخ بدین!

یا ایگنور

فش و اینا نبینم!

خیالتونم راحت اینجور آدما تو زندگی هیچی نمیشن !

چون چش دیدن خوشی بقیه رو ندارن!

دارن میسوزن!

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نی_نی_یار_پنج     از دو شب پیش کاربر kim_lina دقیقاااا گیر داده به دوستای من  او ...

سلام هر دو رو لغو کردم میشد اون همه فحش رو نادیده بگیرم؟ فحشهای خیلی زشتی داد مگه دیشب نگفتم بحث و توهین نکنین و بسپارین به من؟ من با فحش مخالفم هر کس فحش بده میبندم چه مقصر باشه چه نباشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

پس کاربری من چی خدااا☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

تووو یکم تند رفتی 🤣🤣 فک نکنم برا تو هم زده باشه تعلیق به درخواست کاربر 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

خو بابا دلسرد راست گفته دیگه مرده چی فکر کرده پیش خودش

دقیقا😐

دارع میگه با توعه 

میگه لاس میخای بزنی😐😐😐😐

میگم اخه احمق 

حرفی ندارم خیلی اعصابم فاکیه کاربریم🥲🥲🥲

"army"        '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''
خو بابا دلسرد راست گفته دیگه مرده چی فکر کرده پیش خودش

همون دیگه 

دختره انگار خودش میخواسته لاس بزنه ناموفق بوده 

آخی کوچولو🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
دقیقا😐 دارع میگه با توعه  میگه لاس میخای بزنی😐😐😐😐 میگم اخه احمق  حرفی ندارم خیلی ...

باز میشی غصه نخور من فاز اونایی که میرن تو جبهه اینا رو متوجه نمیشم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دقیقا😐 دارع میگه با توعه  میگه لاس میخای بزنی😐😐😐😐 میگم اخه احمق  حرفی ندارم خیلی ...

دیدی که 

ذهنش پر از اینجور مسائله 

اینجور آدما نمیتونن پاک ب مسائل نگاه کنن 

تو هم حرف بدی نزدی حق باهاته

سلام هر دو رو لغو کردم میشد اون همه فحش رو نادیده بگیرم؟ فحشهای خیلی زشتی داد مگه دیشب نگفتم بحث و ت ...

بله حق دارین 

ولی به خدا خودتون که می بینین میاد هرچی از دهنش در میاد میگه بعد خیلی عادی وقتی جواب میدیم میاد نی نی یار تگ میکنه رسما از قصد میکرد 

ممنون واقعا 💜💜خیلی دوستون داریم  

همون دیگه  دختره انگار خودش میخواسته لاس بزنه ناموفق بوده  آخی کوچولو🤣

🫢🤭

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

سلام هر دو رو لغو کردم میشد اون همه فحش رو نادیده بگیرم؟ فحشهای خیلی زشتی داد مگه دیشب نگفتم بحث و ت ...

نی نی یار بخدا اعصابمو خیلی خراب کرده دست خودم نیست این چن روزه همش داره پشت سر هم گیر میده و داره هممونو تعلیق میکنع خدایی خودت منو میشناسی همچین ادمی نیستم اولم اون ب من گیر داده حرفای زشتی زده

اینم میبندم هر وقت ادبیاتت رو صحیح کردین دوباره برگردین

نه دیگه این انصاف نیست خداییی این کارو نکنین

خب پس 

نزارین برن رو اعصابه تون 

از قدیم گفتن 

با خوک کشتی نگیرین چون...😂💅

اینم میبندم هر وقت ادبیاتت رو صحیح کردین دوباره برگردین

چرا اینو نی نی یار؟ 

الان وقتی میاد به من گیر میده چکار کنم میاپ حرفای زشتی میزنه و تهمت میزنه من چه غلطی بکنم؟ 

نی نی یار اگه ی نفر باشه اعدالت بدونه اونم شمایی واقعا