2789
نی-نی-یار-پنج میشه برای یکبارم که شده بگین چرا حساب کاربری قبلیمو به نام ناراب .بستین؟ اخه به چه عل ...

پست سیاسی تو تاپیک گشت ارشاد

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هر دو رو لغو کردم میشد اون همه فحش رو نادیده بگیرم؟ فحشهای خیلی زشتی داد مگه دیشب نگفتم بحث و ت ...

نی_نی_یار_پنج@

میشه جواب منم بدی برای یکبارم که شده؟ چرا کاربریم رو لغو کردی؟ آخه چررررا؟ توروخدا بگو . کاربری ناراب..

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
چیزای دیگه ای هم هس  حالم از شخصیتم بهم میخوره

سعی کن هیچ وقت دربارع خودت اینجوری نگی چون تنها کسی هستی که همیشه پیش خودتی تک تک 

هرچی اذیتت میکنه میتونی تغییر بدی 

ممکنه طول بکشه ولی میشه 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

سعی کن هیچ وقت دربارع خودت اینجوری نگی چون تنها کسی هستی که همیشه پیش خودتی تک تک  هرچی اذیتت ...

من عوض نمیشم 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
پست سیاسی تو تاپیک گشت ارشاد

اها .من همون تخلفم بود بعدم با کسی نبودم بخدا...اولین گناهمو میشه ببخشین؟ من کاربریم قدیمی بود .ممنون میشم برش گردونین

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
فقط ادامه بده... حیفه دنیا یکی مث تو نداشته باشه

منه چند سال پیش شاید ..

ولی الان به جز حال بدی و نا امیدی چیز دیگه ای توم هست ؟

نه خب خودتوعم اینو میدونی ک نیست ..

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
اگه سر منه بگیر به چپت سر هیچ آدمی حال خودتو بهم نریز به هیچ عنوان

ن نیس:)

من ب دل نمیگیرم چیزی ازت پیشی:)

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
منه چند سال پیش شاید .. ولی الان به جز حال بدی و نا امیدی چیز دیگه ای توم هست ؟ نه خب خودتوعم اینو ...

من تو قلبتم بی چشم و رو😂

اها .من همون تخلفم بود بعدم با کسی نبودم بخدا...اولین گناهمو میشه ببخشین؟ من کاربریم قدیمی بود .ممنو ...

برمیگرده چون اولین بار بود تماس با ما بگین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

برمیگرده چون اولین بار بود تماس با ما بگین

بخدا چند بار تماس گرفتم ولی هیچی نشد