2777
2789
عه چیکار به فرزند من داری😐  حتما مشکل از دوستای تویه دیگه وگرنه نی نی یار ناحق تعلیقتون نکردع

فرزند شما بار اول اومد ی حرف زشتی ب همه مون زد 

ما اول خواستیم بره نرفت 

بعد درگیر شد 

وگرنه ما مشکلی نداریم 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عه چیکار به فرزند من داری😐  حتما مشکل از دوستای تویه دیگه وگرنه نی نی یار ناحق تعلیقتون نکردع

باید بگم دوس خیلی مریضی داری 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

الان شما اقایی؟ چرا نوشتی پس زن؟

تاپیک یکی دیگ بود خواهر رفیق ما زنه🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
فرزند شما بار اول اومد ی حرف زشتی ب همه مون زد  ما اول خواستیم بره نرفت  بعد درگیر شد&nb ...

سر چی بهتون حرف زد ؟

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))
باید بگم دوس خیلی مریضی داری 

ممنون از اطلاع رسانیت😐

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))