2777
2789
عنوان

دیشب خونه عموم اینا بودیم...

463 بازدید | 23 پست

بعد داشتن درباره اینکه جهیزیه رو دختر باید بخره یا پسر بحث میکردن. همه زنعموهام و مامانم میگفتن بیشترش رو باید پسر بخره جز دختر عمو و زنعمو بزرگم گفتن دختر باید کلش رو بخره..یکی از زنعموهام گفت که من اگه یکی بیاد خواستگاری دخترم میگم باید هما جهیزیه رو خودش بخره. مامانمم گفت منم هرکی بیاد خواستگاری دخترم همینو بهش میگم 

یهو دختر عمو بزرگم گفت دختر تورو که کسی نمیگیره‌..

من اصلا از ازدواج خوشم نمیاد چون هم سنم کمه هم بنظرم چیز مسخره‌ایه اما با این حرفش خیلی ناراحت شدم:(

با خودم فکر میکنم که چرا من مثل بقیه دخترا نیستم..

مشکل جسمی دارم. بخاطر همین این حرفو زد..😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی حتما توروهم با این اخلاق و شعورت میگیرن 😒

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

من ندیده میگم، ٱدم بی شعوریه. هیچ هیچ هیچ وقت، اصلا اهمیتی برای ادمای بی شعور قائل نباش، حرف هاشون برات در حد وز وز مگس باشه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

شاید به شوخی گفت

خیلیا همینجوری میگن به شوخی،میگن کی تورو میگیره آخه

تو هم اگه مجرد بود ،میگفتی اگه تورو گرفتن ,منم میگیرن اگه هم متاهل بود میگفتی همونجور که یکی پیدا د تورو بگیره

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

مشکلت چیه میتونی بگی؟ 

ناراحت نشو شاید منظوری نداشت 

یوقتایی کسایی که همه فک نمیکنن ازدواج کنه یا یا جای خوبی نمیره 

یه ازدواج توپ می‌کنه دهن همه واااا میمونه امیدوارم برای تو هم پیش بیاد

دستم و پام مشکل داره  اما خب اونجوری نیست که نتونم کاری بکنم همه کارام رو خودم انجام میدم:/

خب فدای سرت منخیلیا رو میشناسم مشکل جسمی داشتن ولی ب بهترین نحو تشکیل خانواده دادن گوش نده ب کسایی ک مشکل روحی دارن

آلام،کاربری تعلیقی۹۹♥️