2777
2789
عنوان

دعوا با نامزدم

346 بازدید | 18 پست

بحث و دعوا توی نامزدی طبیعیه؟؟

منو نامزدم یگ‌ماهه نامزدیم خیلیی بحث داریم

توی یک سال دوستیمون خیلی باهم‌خوب بودیم

تا نامزد کردیم‌همه چی عوض شد اکثر روزا هی دعوا و ناراحتی و بحث

سر هر مسعله ای 

واقعا دیگه خسته شدم یعنی دوتامون از اینکه هر شب بحث داریم خسته ایم 

خییلی همو دوست داریم ولی نمیدونم‌چرا اینجوری شدیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه میگن نامزدی واقعا دوره آشنایی‌یه تا جایی که میتونی امتحانش کن باهاش سفر یک روزه برو ببین اخلاقش جه طوریه عصبانیش کن ببین چیکار میکنه قراره با این آدم زندگی کنی جلو ضررو هروقت بگیری منفعته

I'm Obsessed 

ما نیز همچنین😂

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

بله از نامزدی گرفته تا زمانی پیری 

بحث دارید

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

خیلیا بعد اینکه به هم میرسن تازه بحث ودعواهاشون بیشتر میشه،سعی کنید با حرف زدن حلش کنید،خواسته هاتونو محترمانه به هم بگید،یاد بگیرید با هم کنار بیاید

اگر خیلی بحث و دعواهاتون اذیتتون کرد برید پیش مشاور

بحثتون سر خونواده هاس؟ 

مهریه؟ جهاز؟ 

اگه اینا نیست خب بحث نکن چون مهم نیستن. هیچ بحثی درواقع مهمتر از رابطه با ارامش نیست. مگه غیر ازینه وارد رابطه میشیم کامل شیم محبت و ارامش بگیریم.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.