2777
2789
عنوان

دکتری ک میرم...

127 بازدید | 10 پست

باردارم. ۵نفری ویزیت میکنه. مثلا بغیر من ۴نفرم تو اتاق نشستن تا نوبتشون بشه! بنظرم همین باعث میشه سر سری ویزیت کنه و اینکه خیلی موذب میشم. بنظرتون عوضش کنم ؟ یا عادیه؟؟ چون قبلا ندیدم همچین چیزی . 

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من یجا میرفتم واسه چکاب. بعد مثلا با من یه خانم باردار داخل بود. من میخواستم چیز خصوصی بگم اون خانمه هم قشنگ نشسته بود گوشاشم تیز کرده بود

بیشتر دکتر زنان همینجورین.تازه اینکه من میرفتم دو نفر بیشتر داخل نمیرفت.

دکتر منم دونفری ویزیت میکنه،البته واس باردارا یکی دیگه تو اتاق دیگه معاینه میکنه،دکترهم سرسری رد میکنه مریضارو بخدا انصاف نمیکنن بعضیا آدم از ناچاری میره

خدایا خودت حفظش کن🙏
والا من یجا میرفتم واسه چکاب. بعد مثلا با من یه خانم باردار داخل بود. من میخواستم چیز خصوصی بگم اون ...

چقدر بده اینجوری . دقیقا افرادی ک داخلن متوجه همه چیز آدم میشن . یه خانومه اونسری استرس شدید داشت میترسید بچه اش سقط بشه دکتر با تمسخر باهاش حرف میزد خانوما نیش خند میزدن و تیکه مینداختن . جای اون زنه من ناراحت شدم.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
چقدر بده اینجوری . دقیقا افرادی ک داخلن متوجه همه چیز آدم میشن . یه خانومه اونسری استرس شدید داشت می ...

خیلی احمقانست. خب همه رو میبره داخل که چی آخه. چون یکی یکی ویزیت میکنه. 

بنظر من دکترو عوض کن. حتما تحقیق کن بیشتر از  دو نفر نبره داخل