2777
2789
عنوان

بچه ی دوم؟!؟؟ چرا آره،چرا نه؟!🤔

205 بازدید | 17 پست

پسرم ۹سال و نیمشه.مدام عذاب وجدان دارم بخاطر تنهاییش.برای الانش نه ها،برای آینده اش.از تجربیاتتون بگین.دلم آروم شه یه کم.شرایط جسمانی خوبی هم فعلا ندارم برای بارداری🤦🏻‍♀️

تضمینی برای تنها نبودنش نیست شاید دوتا خواهر یا برادر کلا اخلاقشان به هم نخوره و سال به سال با هم ارتباط نداشته باشن‌

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم ۷سالشه هی میگه آبجی میخوام.از طرفی هم شوهرم میگه بریم تعیین جنسیت پسربشه.. 

ولی من دیگه نمیخوام بچه دار بشم.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من با هزااااار تا دودلی الان دومی رو باردارم نزدیک زایمانمه

دخترم خیلی خوشحاله

البته من مجبور بودم دیر بیارم چون کسی رو ندارم کمکم باشه الان دخترم نزدیک ۸ سالشه از پس خودش برمیاد

ولی فاصله کم خیلی بهتره اصولا

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

برای بچه دار شدن چه اول چه هر تعداد 

این شرایط رو بسنجید و بعد تصمیم بگیرید

اینکه اصلا رابطتون با همسرتون چجوری هستید چه نوع رفتار و حسی بهم دارید

اینکه از لحاظ روحی هردو در چه شرایطی هستید و سختی های دوران بارداری ، بعد بارداری و بزرگ کردن یه بچه رو میتونید تحمل کنید یا نه

اینکه شرایط مالی نگهداری و خرج های حداقلی بچه رو دارید یا نه

به نظرم تمام شرایط زندگیتون رو بسنجید و بعد تصمیم نهایی رو بگیرید عزیزم ... 

ببين اول خودت

اولويت خودتي 

دوم وضع مالي بسيااااااار خوب 

تو رو خدا بيايم براي دل خودمون يه موجود بيگناه و تو اين شرايط بد مملكت گرفتار نكنيم

خدا برات پسرتو نگه داره

بخدا اگه سوييس بودبم ١٠ تا مياوردي

به كسي چه ربطي داشت

الان خیلی ها با خانواده و خواهر و برادر قهرن پس تضمینی برای تنها نبودنش نیست چون معمولا بعد از ازدواج دغدغه و مسولیت زندگی خود شخص به طبع فاصله میندازه و رفت و آمد رو محدود میکنه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

پسرای من 6 سال باهم اختلاف دارن من و پدرشون دایم در حال میانجی گری هستیم دومی چند برابر اولی ازمون انرژی میگیره ولی اوقات خوشی هم باهم دارن در کل پشیمون نیستم از بچه دوم 

بااین وصف که اصلا مشکل مالی ندارم و 50 درصد کارای بچه ها با همسرمه

دیگه بیاری هم به دردش نمیخوره. چون حرف همو  دیگه نمیفهمن. پس بهش فک نکن.فقط اگه خودت بچه دوست د ...

ماها هم با خواهر برادرامون فاصله مون زیاده.فاصله بچه ی اول و چهارم مثلا ولی بالاخره خواهر برادرن.

نذار بچت تنها بمونه عزیزم وگرنه این عذاب وجدان تا آخر عمر باهات باقی می مونه 

تک فرزندی هم به شما فشار میاره هم به بچتون ، حتما خودتون به آسیب هاش واقفید

بچه یکی از اقواممون که تک فرزنده به مامانش گفته بود حلالتون نمی کنم و اون دنیا ازتون شکایت می کنم 😔😔 بس که تنهایی اذیتش کرده بود 

ده سال اختلاف سنی ممکنه وقتی بچه هستن خیلی بنظر بیاد اما وقتی بزرگ شن دیگه چیزی نیست،هر دو در اوج جوانی و درک متقابل🥰🥰

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍