2777
2789
عنوان

زندگی والدینم

126 بازدید | 10 پست

بچه ها میشه به حرفام گوش بدید و کمک کنید؟

من پدرم خیلی بداخلاق و ی دنده و داد بیداد کن و دیکتاتوره تصمیمات منطقی نمیگیره و همیشه ازش ترسیدم …

مامانم ارومتر و عاقل تره و کنترل گره و میخواد ما بچه هاش همش به حرفش باشیم ولی کاراش قابل تحمله 

این دوتا خیلی باهم مشکل دارن مامانم همش ازم میخواد من یکاری کنم براشون

من واقعا نمیدونم چیکار کنم؟من برم مشاور؟

وقتی پدرمو نمیتونم ببرم مشاوره چه به دردم میخوره؟

کمک کنم به مامانم برای جدایی اقدام کنه؟(خودش کم میل نیست)ولی بابام هیچی جز حقوق کارمندیش نداره و احتمالا آواره میشه🥴واقعا خیلی ذهنم درگیره…

تو کاری کنی😐😐😐😐 مگه تو مشاوری؟؟؟

ببرشون مشاوره نرفتن دادگاه خانواده مشاور داره

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چکار کنم بمونم اذیت شدن مامانمو نگاه کنم وقتی ازم کمک میخواد؟

میگم ک ببرشون مشاوره نیومدن دادگاه مشاور داره مجبورشون میکنه برن

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

اوکی یعنی تا مرحله ی جدایی برن  

جدا نمیشن ک به قاضی بگید برای مشاوره و لجبازی ک نمیان

اخلاق بابات بدم نیست فقط داد و بیداد🤔 برای دیکتاتوریش هم کاراتونو بدون مشورت باباتون انجام بدبد.&n ...

بد اخلاقه نرمال نیست 

من ازدواج‌کردم و برادر کوچکتر دارم

بابام پنجاهو‌خورده ای

مامان ۵۰

الان من مشکلی با بابام ندارم ولی مامانم‌و اذیت میکنه

بد اخلاقه نرمال نیست  من ازدواج‌کردم و برادر کوچکتر دارم بابام پنجاهو‌خورده ای مامان ۵۰ الا ...

توی این سن که فکر نکنم جدا بشن، قضیه شما شبیه همسایه مادرمه اونا هم با هم دعوا داشتند دخترش رفت دادخواست طلاق داد و مادرشو آورد خونشون، دامادش هم رفت به پدر زن کتک زد بعد از مدتی مامانه گفت طاقت ندارم و آشتی کردن الان با گذشت چند سال مامان باباهه با دختره قهرن. 

شما هم بهتره زیاد دخالت نکنید

توی این سن که فکر نکنم جدا بشن، قضیه شما شبیه همسایه مادرمه اونا هم با هم دعوا داشتند دخترش رفت دادخ ...

واقعا آدم متوجه نمیشه چی درسته میای خوبی کنی کباب میشی…