2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

6862 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها 

مامانم حدود دو هفته پیش تو کلیه سمت راستش درد گرفت و گاهی میگرفت و گاهی ول میکرد رفتیم دکتر گفت گرفتگی عضله هست و دارو داد ولی تاثیری نداشت . چون بیست روز قبلش سونو داده بود و همه چیز خوب بود سونو ننوشت . تا اینکه دوباره چند روز بعدش رفتیم سونو دادیم خودمون و تو کلیه چپ سنگ سه میل و تو کلیه راست سنگ دو میل تحتانی و میانی دیده شد . پهلو سمت راستش درد میکنه . حالت سیخ زدن داره گاهی شدت میگیره گاهی یواشتر .. ازمایش ادرار هم داد خوب بود و عفونت اینا نداشت 

دکتر کلیه بردم گفت این مقدار اصلا درد نداره و قرص سیستون و قطره سنکل نوشت ... 

اینارو استفاده میکنه ولی هنوز همون حالت سیخ زدن پهلو راست سمت پشت رو داره ...

نمیدونم چکار کنم دارم دق می کنم کسی اینطوری بوده؟ 

یکسره هم اب میخوره .. دیابت هم داره و دو ماه پیش هم قلبش رو انژیو کرده ...

سنگ کلیه تو کلیه درد نداره؟ پس چرا درد میکنه 

درد که داره

همونا بهترین داروها هستن

چهار۵ روزه دردش کم میشه ولی سنگها کمکم و به مرور خورد میشن و خارج میشن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

گرم کن کلیه هاشو با اتو و با روغن زیتون چرب کن اول

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درد که داره همونا بهترین داروها هستن چهار۵ روزه دردش کم میشه ولی سنگها کمکم و به مرور خورد میشن و ...

شما تجربه داشتین خودتون یا اطرافیانتون؟ سنگ تو کلیه هم درد داره؟ تو حالب میگن درد داره تو خود کلیه نه ...

عزیزم عصبی هم هس ففط از سنگ کلیه نیس من سنگ کلیه وشن ریز تو دوتا کلیه هام هس ک دکتر گف در حدی نیس ک مشکل ساز بشه فقط روزی حبوبات میخوری گوشت نخور لبنیات نخور بعد همینجوری من فک میکردم از کلیه س گف نه دلیلش از همون گرفتگی عضلات واینکه عصبی باشه هم هس پکاری ب سنگ کلیه نداره

شما تجربه داشتین خودتون یا اطرافیانتون؟ سنگ تو کلیه هم درد داره؟ تو حالب میگن درد داره تو خود کلیه ن ...

خودم تجربه دارم چندبار

سیخ میزنه

درد داره

وقتی را بیفته که دفع بشه خیلییییییییییی درد داره

سایر مواقع دردش کمتره

چند روزه سیستون میخوره

همش پتو میپیچه تو کمرش

خوب پس همینکه گفتم اول با روغن زیتون چرب کن

یه پارچه نخی بدار روش نسوزونی و گرم کن خیلی آروم میشه انشالله

مواظب باش دکمه بخار اتو رو نزنی

فقط اول داع کن از برق بکش بعد گرم کن 

عزیزم عصبی هم هس ففط از سنگ کلیه نیس من سنگ کلیه وشن ریز تو دوتا کلیه هام هس ک دکتر گف در حدی نیس ک ...

اخه عصبی نیست .‌‌‌‌‌‌‌‌‌یکسره درد شده فقط کم و زیاد میشه 

اخه عصبی نیست .‌‌‌‌‌‌‌‌‌یکسره درد شده فقط کم و زیاد میشه 

دیگه همون داروهاشو بخور ومایعات ک دفع بشه خواهر شوهرم تو بارداری داش خیلی زجر کشید همش هندونه میخورد تا دفع شد عرق خارشتر هم خوبه حالا مادر شما مسکنی چیزی میتونه بخوره

خودم تجربه دارم چندبار سیخ میزنه درد داره وقتی را بیفته که دفع بشه خیلییییییییییی درد داره سایر ...

برا شما چه اندازه بود؟ تو خود کلیه درد میکرد؟ 

از دوشنبه قرص میخوره هر دوازده ساعت یکی سیستون میخوره و روزی سه بارم قطره سنکل چهل پنجا قطره این دردی که نوشتم رو شمام تجربه کردین؟ سیخ زدن پهلو و کمو زیاد شدنش ؟ نصفه شبا انگار بیشتر میشه

دیگه همون داروهاشو بخور ومایعات ک دفع بشه خواهر شوهرم تو بارداری داش خیلی زجر کشید همش هندونه میخورد ...

بنده خدا دیابت داره نه هندونه میتونه بخوره نه دلستر و اینا فقط اب ...