2777
2789
عنوان

اینجا وکیل هست ؟

274 بازدید | 15 پست

من دانشجوام از رشتم راضی نیستم و میخاستم کنکور انسانی بدم با اینکه قبلا تجربی بودم چون دبیری میخاستم و دیروز متوجه شدم ک 22 سال ب بالا نمیتونن و دچار سردرگمی شدم از طرفی ب درسای انسانی علاقمند شدم و دوس دارم بخونمش و از طرفی دیگ برای چ رشته آیی بخونمش آخه وکالت ! آخه اون باز ی کنکور دیگ داره بعد نمیدونم توانایی وکیل شدن دارم یا نه ولی اینو می‌دونم ک به درسای حفظی علاقه دارم و حال میکنم باهاشون

یا اینکه دل بکنم از انسانی و برم تجربی بخونم برای ی هدف جدید

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵ شروع دوباره تیر ۴۰۴ با وزن ۷۸ ...پایان چالش دی ۴۰۴ وزن ۶۰ کیلو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وکیل نیستم ولی این همه بدون تحقیق درست حسابی رشته عوض کردن خوب نیست ،هدف مشخصی نداری.

اگه تا خوده قوه اشنا و پارتی داره برو وکالت وگرنه میشی یه دانشجوی حقوق فقط اگرم وکالت قبول بشی میشی یه وکیل ببخشید سطح پایین که فقط در حد مشاوره حقوقی کسی بیاد دفترت که اونم بیشتریا زورشون میاد واسه مشاوره حقوقی پول بدن، الان هرکی میخواد وکیل بگیره یه وکیلی میگیره که با قاضی و بالاتر بسته باشه ‌و روابط خودشو داشته باشه، نه صرفا فقطیه وکیل که دنبال حق موکل و عدالت هست.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••