تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
مگه خره نفهمه،الان منی که گریه زیاد میکنم بی دلیل ،منزویم هیکلمو ول کردم لباس نمیخرم تو جمع نمیرم سفر نمیرم، نمیفهمم افسرده ام !!!!؟؟؟
تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
من تمام علائم افسردگی رو داشتم یعنی حالی که من داشتم رو هیچ کس نداشته من الان میدونم مرز زندگی و خودکشی کجاست ولی دارم بهت میگم دنیا ارزش لحظه ای غصه نداره.کسی که خدا داشته باشه افسردگی هم بگیره میتونه ازش عبور کنه.روح ما در گاهی مواقعا به خاطر فشارهای زیادی که تو دنیا بهش وارد میشه شروع میکنه به گوشه گیری کردن غمگین شدن دیگه بین خودش و زندگی دنیا ارتباطی پیدا نمیکنه میخواد زودتر خودش رو از این همه درد و غم و فشار و رنج راحت کنه.برای همین یکسری غلائم ا خودش نشون میده اگر بتونی این شرایط رو مدیریت کنی اجازه ندی که روحت تو باتلاق غم بیفته بهت قول میدم میتونی زودتر از چیزی که فکر میکنی خودت رو از این شرایط نجات بدی.روح وقتی ضعیف بشه به دنبالش جسم هم ضعیف میشه و همین میشه عامل سرطان و بیمارری و هزاران درد دیگه
من تمام علائم افسردگی رو داشتم یعنی حالی که من داشتم رو هیچ کس نداشته من الان میدونم مرز زندگی و خو ...
کلی آزمایش ودکتر رفته گفتن هیچیش نیست یکه دفعه ای یه بغض میاد سراغش یک دفعه ای هم میزنه زیر گریه حالش بد میشه هیچ کاری نمی تونه انجام بده دوست نداره جایی بره یعنی می تونه افسردگی باشه با این علائم
بله ولی فکر کنم ریشه در مشکلات روحی گذشته اش داره که باعث ناتوانی روحی شده و انگار روح در یک چرخه غمگرفتار میشه.....مدیریت این شرایط کار سختیه ازش بخواه که ارتباط خودش رو با خدا قویتر و محکم تر کنه از طرفی تا جایی که میتونه درباره ی خودش و ماهیت خودش مطالعه کنه و برای خودش انگیزه حیات ایجاد کنه تا بتونه از این انرژی حیات دوباره به زندگی برگرده.اتصال روح وقتی با دنیا کم میشه این حالت زیاد پیش میاد باید به زندگی برگرده