mahdis1390mm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2602 عنوان حاجت دارم 204 بازدید | 20 پست خواهش میکنم هر کی دلش سوخته تو این شبا برای شفای پسر من دعا کنه. من یه مادر دل شکسته هستم الهی که همگی حاجت روا بشید. التماس میکنم براش دعا کنید من بدون اون میمیرم😭 پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید 1402/05/06 | 02:03 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانيكوتا عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 850 حتما براتون دعا ميكنم،ايشالا حاجت روا بشي❤️شما هم دعا كن با دل شكستت من به خواستم برسم،اسمم هانيه ست:)
mahdis1390mm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2602 حتما براتون دعا ميكنم،ايشالا حاجت روا بشي❤️ شما هم دعا كن با دل شكستت من به خواستم برسم،اسمم هانيه ... حتما دعات میکنم حانیه جان پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 8420 برای شفای پسرت بالا سرش سوره حشر بخون ۳ ایه آخر هنگام خوندن دستتو بزار روی سرش ۷۰ حمد داخل اب بخون بده بخوره سحیفیه سجادیه صوتشو بزار پخش بشه و دعای مجیر موقع اذان بخون من با اینا شفای پدرمو گرفتم شما هم انجام بدید انشاالله خدا شفاش میده و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13536 خدا پسر گلت شفا بده هیچ چیزی بدتر از این نیست خدا یه مادر با بچه اش به امتحان بکشهمنم دختر دوماهه ام تشنج کرده لطفا با دل شکستت دعا کن خدا شفا بدهخدا گل پسرت برات حفظ کنه کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
mahdis1390mm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2602 خدا پسر گلت شفا بده هیچ چیزی بدتر از این نیست خدا یه مادر با بچه اش به امتحان بکشه منم دختر دوماهه ... انشالله که گل دخترت خوب بشه و نوه هاتو ببینی. به خدا دارم دیوانه میشم از غصه پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 8420 خدا پسر گلت شفا بده هیچ چیزی بدتر از این نیست خدا یه مادر با بچه اش به امتحان بکشه منم دختر دوماهه ... دخترتون با تب تشنج کرده یا بدون تب؟ و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13536 انشالله که گل دخترت خوب بشه و نوه هاتو ببینی. به خدا دارم دیوانه میشم از غصه درکت میکنم خیلی سخته خدا سر دشمنای آدمم نیاره بچه اش مریض شه من چند روز نمیدونم چجوری زنده ام اصلا میگم این منم چجوری تا الان سکته نکردم....ولی خواهر به حق این شب خدا پسرت شفا بده از ته دلم براش دعا کردم انشااالله دلت آروم بگیره کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
گوگولیتونم عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 1025 ان شاءالله خدا و امام حسین شفای پسرتو میدن پناه بر خدا حَسبُنَاالله وَ نِعمَ الوَکیل💞
mahdis1390mm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2602 درکت میکنم خیلی سخته خدا سر دشمنای آدمم نیاره بچه اش مریض شه من چند روز نمیدونم چجوری زنده ام اصلا م ... محبت دارید از دعای قشنگتون. انشالله که دعای شما بگیره پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13536 محبت دارید از دعای قشنگتون. انشالله که دعای شما بگیره انشاالله دلت شاد شه خواهر کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13536 دخترتون با تب تشنج کرده یا بدون تب؟ بدون تب کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 8420 بدون تب داداش منم بدون تب توی خواب تشنج کرد ۲ ماه داروخورد خوب شد الان چند سال گذشته دیگه تکرار نشد حتما دخترتون مرتب ببرید دکتر مغز و اعصاب کودکان انشاالله به حق امام حسین خوبه خوب میشه و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13536 داداش منم بدون تب توی خواب تشنج کرد ۲ ماه داروخورد خوب شد الان چند سال گذشته دیگه تکرار نشد ... چند سالش بود تشنج کرد؟نوار مغزش تشنج نشون داد؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....