2777
2789
عنوان

حاجت دارم

204 بازدید | 20 پست

خواهش میکنم هر کی دلش سوخته تو این شبا برای شفای پسر من دعا کنه. من یه مادر دل شکسته هستم الهی که همگی حاجت روا بشید. التماس میکنم براش دعا کنید من بدون اون میمیرم😭

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما براتون دعا ميكنم،ايشالا حاجت روا بشي❤️ شما هم دعا كن با دل شكستت من به خواستم برسم،اسمم هانيه ...

حتما دعات میکنم حانیه جان

برای شفای پسرت بالا سرش سوره حشر بخون ۳ ایه آخر هنگام خوندن دستتو بزار روی سرش 

۷۰ حمد داخل اب بخون بده بخوره 

سحیفیه سجادیه صوتشو بزار پخش بشه 

و دعای مجیر موقع اذان بخون 

من با اینا شفای پدرمو گرفتم شما هم انجام بدید انشاالله خدا شفاش میده 

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

خدا پسر گلت شفا بده هیچ چیزی بدتر از این نیست خدا یه مادر با بچه اش به امتحان بکشه

منم دختر دوماهه ام تشنج کرده لطفا با دل شکستت دعا کن خدا شفا بده

خدا گل پسرت برات حفظ کنه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
خدا پسر گلت شفا بده هیچ چیزی بدتر از این نیست خدا یه مادر با بچه اش به امتحان بکشه منم دختر دوماهه ...

انشالله که گل دخترت خوب بشه و نوه هاتو ببینی. به خدا دارم دیوانه میشم از غصه

خدا پسر گلت شفا بده هیچ چیزی بدتر از این نیست خدا یه مادر با بچه اش به امتحان بکشه منم دختر دوماهه ...

دخترتون با تب تشنج کرده یا بدون تب؟

انشالله که گل دخترت خوب بشه و نوه هاتو ببینی. به خدا دارم دیوانه میشم از غصه

درکت میکنم خیلی سخته خدا سر دشمنای آدمم نیاره بچه اش مریض شه من چند روز نمیدونم چجوری زنده ام اصلا میگم این منم چجوری تا الان سکته نکردم....

ولی خواهر به حق این شب خدا پسرت شفا بده از ته دلم براش دعا کردم 

انشااالله دلت آروم بگیره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
درکت میکنم خیلی سخته خدا سر دشمنای آدمم نیاره بچه اش مریض شه من چند روز نمیدونم چجوری زنده ام اصلا م ...

محبت دارید از دعای قشنگتون. انشالله که دعای شما بگیره

محبت دارید از دعای قشنگتون. انشالله که دعای شما بگیره

انشاالله دلت شاد شه خواهر

دخترتون با تب تشنج کرده یا بدون تب؟

بدون تب

بدون تب

داداش منم بدون تب توی خواب تشنج کرد ۲ ماه داروخورد خوب شد الان چند سال گذشته دیگه تکرار نشد  

حتما دخترتون مرتب ببرید دکتر مغز و اعصاب کودکان انشاالله به حق امام حسین خوبه خوب میشه 

داداش منم بدون تب توی خواب تشنج کرد ۲ ماه داروخورد خوب شد الان چند سال گذشته دیگه تکرار نشد   ...

چند سالش بود تشنج کرد؟نوار مغزش تشنج نشون داد؟