2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گف تنبل...

309 بازدید | 6 پست

من اینک بهم کوچکترین بی احترامی بشه رو هم تحمل نمیکنم

نامزدم با اینک خیلی دوسم داره چنبار تا حالا بهم گفته تو خوبی ولی ی ایراد داری شلخته ای و رو مخمه

ما هنوز تو عقدیم چنروز میرم خونشون بهرحال مهمون حساب میشم توقع داره ظرفارو کمک کنم بشورم و غذا بپزم سفرشونو جمع کنم!

لوازم ارایشیمو گذاشتم جلو اینه اتاقش گف خیلی اتاقمو کثیف میکنی بزار تو کمد وسایلتو

بعدش سر گاز خونه داداشش کثیف بود هم دید اروم گف اگ من زنم اینجوری سر گازو کثیف بزاره دوروزه طلاقش میدم

من یخورده تنبلم ولی حقم نیس هی بهم بگه شلخته درسته خیلی دوسش دارم ولی اینجوری سرد میشم روم ایراد بزاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم از آدمهای کثیف بدم میاد دست خودم نیست عصبی میشم

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱

خب باید مراقب باشی بشین ارایش کن بعد لوازمتو جمع کن بزا تو کیف ارایش بزا کیفت یا یه جعبه ارایش لگیر بزا کمد شوهرت رعتتی خونش وسایلاتو میزلری توش یا مثلا گاز میبینی کثیفه 🙃 کاری نداره که یه دستمال و ریکا وردار تمیزکن 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

شاید براش مهمه 

همسر من بیاد رو گاز کثیف باشه سر تکون میده 

دور ظرفشویی خیس باشه خیلی چندشش میشه 

بعضیا حساسند دیگه شما سعی کن رفتی خونت تمیزیشو رعایت کنی 

حقم دارند خسته از بیرون میان خونه کثیف باشه خستگی به تنشون میمونه