2777
2789
به جدایی هم فکر میکنم ولی میخوام مطمعن شم بعد نمیخوام عجله ای تصمیم بگیرم بعد پشیمون شم فکرم خیلی در ...

هنوز خیلی زوده برای جدایی عزیزم زندگی مشترک دوسال اولش بحث و کشمکش زیاد داره باید بتونی مدیریت کنی و قلق همدیگه دستتون بیاد .منطقی فکر کن به ماجرا

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هنوز خیلی زوده برای جدایی عزیزم زندگی مشترک دوسال اولش بحث و کشمکش زیاد داره باید بتونی مدیریت کنی و ...

اخه چیکار کنم واقعا موندم خیلی خسته ام منم خیلی مغرورم نمیتونم برم سمتش قربون صدقش برم با کلام خوب جذبش کنم متاسفانه اونم آدمی هست که باید با حرف زدن جدبش کنی و با محبت من منتظر اونم و اونم منتظر من

اخه چیکار کنم واقعا موندم خیلی خسته ام منم خیلی مغرورم نمیتونم برم سمتش قربون صدقش برم با کلام خوب ج ...

نمیدونم چی گم ببین غرورت مهمتره یا زندگیت 

وقتی میدونی چطوری میتونی رفتار همسرت رو درست کنی و انجام نمیدی من توصیه ای ندارم بهت جز اینکه منطقی فکر کن جدایی همه چی رو درست نمی کنه و زندگیت رو بساز 

امیدوارم خوشبخت بشی تاپیک رو ترک میکنم.

چیکار کنم وقتی اینجوری باهام رفتار میکنه میگم حتما منو دوست نداره جدا شم بهتره

عزیزم فکر کردم۱۰ ۱۵ ساله زندگی میکنی  به این نتیجه رسیدی 

۶ماه که چیزی نیست هنوز اخلاق های همو نشناختید باهم راحت نیستید فکرهایی میکنید وانجام میدید که دوطرف در نظر گرفته نمیشه 

مثل همین غرور درصورتیکه تو زندگی مشترک خیلی جاها غرور باید کنار گذاشته بشه ودر مورد مسایل ونیازها صحبت بشه

به این راحتیا حرف جدایی نزن 

من بعداز ۱۰سال سختی چند برابر اینایی که شما میگی دوسال باشوهرم راحت صحبت میکنم

باید یکم سیاست و راه صحبت باز کردنو یاد بگیرید و روی باز نشون بدید تا همسرتون باهاتون راحت باشه

اصلا نمیدونم چجوری باهاش حرف بزنم در حد یکی دو کلمه بهم جواب میده واقعا موندم چجوری رفتار کنم باهاش مشکلمون هم فقط کلامی هست خودشم میگه نمیتونیم ارتباط کلامی برقرار کنین با هم

اصلا نمیدونم چجوری باهاش حرف بزنم در حد یکی دو کلمه بهم جواب میده واقعا موندم چجوری رفتار کنم باهاش ...

درمورد اتفاق هایی که طول روز براتون میفته صحبت میکنید ؟

یا کارهایی که ‌قصد دارید انجام بدید