2777
2789
خیلی درونگراس خب منم درونگرام اینقدر کم حرف میزنه نمیدونم چجوری حرفو ادامه بدم

با مشاور حرف بزن اون بیشتر میتونه کمک  کنه 

از همسرت بپرس مشکلش چیه و خودت هم در این مورد باهاش حرف بزن و بگو نیاز داری باهاش صحبت کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با مشاور حرف بزن اون بیشتر میتونه کمک  کنه  از همسرت بپرس مشکلش چیه و خودت هم در این مورد ...

با مشاور حرف زدم گفت بیشتر باهم حرف بزنید چون ۶ ماهه ازدواج کردیم و سنتی هیچ شناختی از هم نداشتیم به همسرم هم میگم چرا اینجوری هستی میگه من کلا اینجوریم هم کم حرفم هم سردم

با مشاور حرف زدم گفت بیشتر باهم حرف بزنید چون ۶ ماهه ازدواج کردیم و سنتی هیچ شناختی از هم نداشتیم به ...

پس باهم برید مشاوره اگر راضی میشه

تو دوران اشنایی و عقد هم اخلاقش اینطوری بود؟

پس باهم برید مشاوره اگر راضی میشه تو دوران اشنایی و عقد هم اخلاقش اینطوری بود؟

ما کلا تو یماه آشنا شدیم و ازدواج کردیم قبلن بهتر بود الان همش تو فکره حرف نمیزنه خیلی ساکته

ما کلا تو یماه آشنا شدیم و ازدواج کردیم قبلن بهتر بود الان همش تو فکره حرف نمیزنه خیلی ساکته

خیلی زود ازدواج کردی پس حتما اگر راضی شد پیش یه مشاور خوب برید باهمدیگه .امیدوارم که مشکلت حل بشه

خیلی زود ازدواج کردی پس حتما اگر راضی شد پیش یه مشاور خوب برید باهمدیگه .امیدوارم که مشکلت حل بشه

من از خدامه برم پیش مشاور ولی همسرم وقت نداره اگه بیاد میبرمش بنظرتون مشاور میتونه کمک کنه؟

من از خدامه برم پیش مشاور ولی همسرم وقت نداره اگه بیاد میبرمش بنظرتون مشاور میتونه کمک کنه؟

حتما میتونه کمک کنه اما مشاور خوب رو باید بگردی پیدا کنی اگر پیش یکی رفتی و ارتباط خوبی نگرفتی نامید نشی بری پیش یه روانشناس دیگه

دوم اینکه زندگیتون از همه چی مهمتره همسرت بگو وقت خالی پیدا کنه 

حتما میتونه کمک کنه اما مشاور خوب رو باید بگردی پیدا کنی اگر پیش یکی رفتی و ارتباط خوبی نگرفتی نامید ...

به جدایی هم فکر میکنم ولی میخوام مطمعن شم بعد نمیخوام عجله ای تصمیم بگیرم بعد پشیمون شم فکرم خیلی درگیره