2777
2789
عنوان

تهمت حسادت

347 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خواهش میکنم به حرمت این شب عزیز هر کی میتونه راهنماییم کنه همسر من دیوونم کرده سی ساله ازدواج کردم الان حدود ۱۵ سال پیش همه فامیلاش خواهراش برادراش منو طوری جا انداخته که من حسود همشونم بهشون میگه چیزی میخرید ما دعوا داریم با زنم بطوریکه خداشاهده خداشاهده من اصلا عین خیالمم نیست ،، میدونید چراعین خیالم نیست برای اینکه از خودشوهرم سرد شدم بشدت ،بهش میگم من وقتی ازتو سرد شدم ودیگه خودت برام اهمیتی نداری چرا باید حسادت خاهر برادراتو بکنم درثانی مگر تو توان رقابت با اونها رو داری که من اگه چیزی دست اونا دیدم بتونم بخرم ،پس من باید خیلی احمق باشم که اعصاب خودم رو خورد کنم وحسادت چیزی رو بکنم که هرگز بهش نخاهم رسید،، ولی تو کله احمقش نمیره که نمیره خواعشا تورو خدا هرکی هرچی میدونه بهم یاد بده تا بتونم اینواز تو دهن این نکبت بندازم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۳۰ساله ادم نشده از این به بعدم نمیشه.فقط به حرفهاش اهمیت نده.دیدی داره چرت وپرت میگه پاشو برو جای دیگه بهش گوش نکن.چندبار اینکارو کنی میفهمه گوش مفت برای حرفای بیخود نیست .براتم مهم نباشه بقیه چی میگن 

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
محلش نده میبینه شما حساسی بیشتر میگه  بگو اگر حسودم از بی لیاقتی تو

محلش نمیدم ولی بقول شما دست به نقطه ضعفم برده  میدونه حساسم هی تکرار وتکرار میکنه چکار کنم که دهنش براهمیشه بسته بشه جواب کوبنده میخام

ان شاالله به حق این شب عزیز خدا محبت متقابل رو تو دل هر دوتون زیاد کنه و زندگی تون پر از صلح و صفا بشه 

به نظرم نسبت به این حرفش عکس العمل نشون نده به خودش شاید چون حرص میخوری اونم ادامه میده، اگر تو جمع گفت میتونی با لبخند و خیلی باارامش بگی خداروشکر من از این اخلاقا ندارم و دیگه هم ادامه ندی و توضیح بیشتری ندی و اتفاقا وقتی میبینی کسی چیز نو خریده خیلی گرم و با صمیمیت بهش تبریک بگی و توی مکالمه های تلفنی با خانمهای فامیل گاهی یه جوری گریز بزنی و حرف پیش بکشی که من از این جور حسادتها ندارم، شوهرم این همه سال با من زندگی می‌کنه هنوز خوب منو نشناخته 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
محلش نمیدم ولی بقول شما دست به نقطه ضعفم برده  میدونه حساسم هی تکرار وتکرار میکنه چکار کنم که د ...

جواب کوبنده این که بگی اره هستم تازه فهمیدی 

بگو اره حسودم دلم‌میخواد که حسود باشم 

( اینارو بگی جواب میده من رشته دانشگاهیم روانشناسی )

جواب کوبنده این که بگی اره هستم تازه فهمیدی  بگو اره حسودم دلم‌میخواد که حسود باشم  ( ای ...

اینم گفتم هزار بار میدونی چی میگه ! میگه بله من که بیخودی نمیگم ببین خودتم قبول داری !!