2777
2789
عنوان

فواید بچه

91 بازدید | 11 پست

بچه به چه دردی میخوره دقیقا؟تو نی نی سایت خیلی میبینم که ناراحتن بخاطرباردار نبودن و باردار نشدن چی باعث میشه حاملکیو تحمل کنین؟هدف از بچه دار شدن چیه 

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝

من قبل از اینکه داداشم دنیا بیاد واقعا اعصابم خورد بود حتی تا چند روز اول خیلی بهش بی تفاوت بودم ولی الان با خودم می گم اگه داداشم دنیا نیومده بود خونمون چقدر سوت و کور بود

بعد از درس خوندم استراحتم میشه بازی با داداشم اینطوری انرژی می گیرم

مثل کبریت کشیدن در باد                                                             زندگی دشوار است...                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا آدما ب دنیا میان بعد ی مدت میمیرن منطقی بگیم نسل آدما باید منقرض شه اما خب میخوان بیارن دیگ چیکارشون کنیم

خودم بچه دارم اما بچه های بی سرپرست 

فقط بزرگشون میکنم و خودمو ی مادر میبینم ک فقططط بچشو خودش درست نکرده... 

هرچند تو سایت خیلی توهین شنیدم اما برام مهم نیست. 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

من که امروز و امشب خیلی بهم سخت گذشت به خاطر بچه هام اما بازم خوشحالم از اینکه دارمشون و هیچ شکوه و شکایتی ندارم

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

من تقریبا به چیزایی که دوس داشتم برسم رسیدم دانشگاه خوبی درس خوندم خیلی سر قبولی دانشگام ذوق داشتم 

اسکیت بصورت خیلی ماهرانه دنبال میکردم 

با آدمی که خودم دوس داشتم ازدواج کردم د خیلی چیزا دیگه ولی هیچ کدومش اندازه بچم خوشحالم نکرده حس بی نهایت خوبیه 

ار یه آمپول ساده میترسیدم با گریه یه آزمایش خون میدادم ولی بخاطر بچش آدم درد زایمانم تحمل میکنه انکار خودتی یه تیکه از وجود خودت 

فقط باید حسش کنی نمیشه توضیحی داد با تمام دستاوردهای دیگه زندگیت فرق داره