2777
2789
عنوان

چشم زخم

84 بازدید | 10 پست

سلام چشم زخم چیه و واقعا حقیقت داره این چیرا؟؟ من همیشه تو کارام مشکل پیش میاد حال خوبی ندارم اصلا خیلیا بهم میگن تو چشم زخمی باید دفع کنی و از این چیزا چشم زخم چیه و چجوری دفع میشه؟؟؟

♥️

فقط حرز امام جواد بخر خیلی خوبه

اصلا  نمیتونم توصیف کنم خواهش رو تو نت بزن بخون:)

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بستگی به اعتقاداتت داره من ک یه بار یکی از فامیلا اومد گفت چایی ساز چقد قشنگه گلم دقیقا دو ساعت بعدش کتری چایی سازم خیلی بی دلیل سیاه شد و در از لکه و چایی سازم سوخت😐😐👋

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها

بشدتت اعتقاد دارم بهش 

بببببشششششدددددتتتتت‌‌‌‌‌....

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
از کجا بگیرم؟ اونا ک جلوی حرم میفروشن؟

اره دقیقا خودشه🤞🏻

حوصله ندارم امشب تو ضیح بدم ولی تو نت هست  بزن خواص حرز امام جواد

انشالله درست میشه همه چی...

من انقد چشمم میکردن ک  وحشتناک  سرم درد میکرد

خدارو شکر خوب شدم 🙂😍

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
اره دقیقا خودشه🤞🏻 حوصله ندارم امشب تو ضیح بدم ولی تو نت هست  بزن خواص حرز امام جواد انشالله ...

خداروشکر ‌ک از شما رفع شده 

من اصلا ب این چیزا اعتقاد نداشتم ولی جدیدا دارم اعتقاد پیدا میکنم یکی ک منو نمیشناخت تا منو دید گفت تو چشم زخمی و عنصر آتیش واسه همین هرکسی میتونه حتی با کوچیکترین کار زندگیتو بهم بزنه

♥️

خداروشکر ‌ک از شما رفع شده  من اصلا ب این چیزا اعتقاد نداشتم ولی جدیدا دارم اعتقاد پیدا میکنم ...

اره  میدونی تاثیر حوزه  حتی طلسم و دعا و هر چی که بلشه از بین میبره خیلی خوبه این حرز بازم میگم خواهش خیلیه خودت بخونی متوجهش میشی

واقعا وجود داره خود پیامبر  از یه قبرستون رد میشدن و  گفتن حتی نصف آدمای قبرستون   بخاطر چشم زخم مردن!!!!

برو انشالله بحر امیداورم  مشکلات شماهم حل بشه