من ندارم ولی میدونم. شاید باورت نشه ولی گربه مثه سگ نیست از هر غیر هم جنسی خوشش بیادا. گربه واقعا باید طرفو بپسنده تا باهاش خوب باشه🤣خدا شاهده پیشیا خیلی جالبن. در کل اول ببین میپسنده قبولش میکنه بعد بخرش. اره بگیر ولی قبلش عقیمشون کن برات نوه نیارن😂
بچه اس دنبال بازی گوشیه اما مواظب باش موقع بازی به این اسیب نزنن
من خلاف عقیم کردن حیونام ظلمه
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
سه ماهه هنوز بالغ نشده که به ماده ها.واکنش نشون بده. اگر حوصله و علاقه کافی داری که دوتا داشته باشی ترجیحا هر دو کوچیک باشن بهتره. مگر اینکه بزرگه خیلی آروم و با گربه های دیگه سازگار باشه.
کار خوبی میکنی من ۳تا گربه آوردم یکی مسموم شد مرد یکی بهش تهمت جوجه خوردن زدن فراریش دادن ولی تو کوچه میبینمش اسمش میگیرم میدوعه دنبالم ولی خونه نمیاد چون زدنش میترسه
یکی هم کوچیک بود با گربه نر ۳ساله دعوا کرد فرار کرد
من ندارم ولی میدونم. شاید باورت نشه ولی گربه مثه سگ نیست از هر غیر هم جنسی خوشش بیادا. گربه واقعا با ...
والا یه بار یه گربه از پشت پنجره بهش فیف کرد گفتم خب از سرش افتاد ولی باز دیدم تا سایه اونو میبینه باز میخاد بره پیشش... بچم مشکل پسند نیست اصلا 😅مگه اینکه اون ماده اینو نپسنده 😑😅
ظلم نیست برای خودشون خوبه. جلوگیری از عفونت و سرطان پروستات و همچنین خیلی ارومتر میشن.. حیوون مثل اد ...
اما خوب بدنشه چرا باید منو تو در مورد بدن ی جاندار دیگه تصمیم بگیریم اره سرطان و اینارو کمتر میکنه اما ن واقعا بنظرم ظلمه
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین