2777
2789
عنوان

کیا گربه خونگی دارن؟

175 بازدید | 21 پست

یه نر سه ماهه دارم

خیلی به گربه های حیاط همسایه علاقه نشون میده از پشت پنجره... هی صدا میده که درو براش باز کنم

یه ماده یه ساله بیارم براش؟ 

تا بزرگ بشه اینم ،باهم عقیمشون میکنم 

میسازن باهم یعنی؟ 

گربه بزرگ خیلی موهاش می ریزه؟ 

من ندارم ولی میدونم. شاید باورت نشه ولی گربه مثه سگ نیست از هر غیر هم جنسی خوشش بیادا. گربه واقعا باید طرفو بپسنده تا باهاش خوب باشه🤣خدا شاهده پیشیا خیلی جالبن. در کل اول ببین میپسنده قبولش میکنه بعد بخرش. اره بگیر ولی قبلش عقیمشون کن برات نوه نیارن😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اس دنبال بازی گوشیه اما مواظب باش موقع بازی به این اسیب نزنن

من خلاف عقیم کردن حیونام ظلمه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
بچه اس دنبال بازی گوشیه اما مواظب باش موقع بازی به این اسیب نزنن من خلاف عقیم کردن حیونام ظلمه

ظلم نیست برای خودشون خوبه. جلوگیری از عفونت و سرطان پروستات و همچنین خیلی ارومتر میشن.. حیوون مثل ادما نیست که نیاز داشته باشه حتما مادر یا پدر بشه. 

سه ماهه هنوز بالغ نشده که به ماده ها.واکنش نشون بده. اگر حوصله و علاقه کافی داری که دوتا داشته باشی ترجیحا هر دو کوچیک باشن بهتره. مگر اینکه بزرگه خیلی آروم و با گربه های دیگه سازگار باشه. 

نه اصلا نمیذارم بره بیرون خیلی ترسوإ... شبا بغل خودم میخوابه چجور بره بیرون طفلک لوس😅

کار خوبی میکنی من ۳تا گربه آوردم یکی مسموم شد مرد یکی بهش تهمت جوجه خوردن زدن فراریش دادن ولی تو کوچه میبینمش اسمش میگیرم میدوعه دنبالم ولی خونه نمیاد چون زدنش میترسه 

یکی هم کوچیک بود با گربه نر ۳ساله دعوا کرد فرار کرد

عشق من مثل مرگه هیچوقت دوبار اتفاق نمیفته◌🧡◌
من ندارم ولی میدونم. شاید باورت نشه ولی گربه مثه سگ نیست از هر غیر هم جنسی خوشش بیادا. گربه واقعا با ...

والا یه بار یه گربه از پشت پنجره بهش فیف کرد گفتم خب از سرش افتاد ولی باز دیدم تا سایه اونو میبینه باز  میخاد بره پیشش... بچم مشکل پسند نیست اصلا 😅‌مگه اینکه اون ماده اینو نپسنده 😑😅

ظلم نیست برای خودشون خوبه. جلوگیری از عفونت و سرطان پروستات و همچنین خیلی ارومتر میشن.. حیوون مثل اد ...

اما خوب بدنشه چرا باید منو تو در مورد بدن ی جاندار دیگه تصمیم بگیریم اره سرطان و اینارو کمتر میکنه اما ن واقعا بنظرم ظلمه 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
بچه اس دنبال بازی گوشیه اما مواظب باش موقع بازی به این اسیب نزنن من خلاف عقیم کردن حیونام ظلمه

نمیذارم اصلا بره بیرون پیششون فقط خیلی بی قراری میکنه اونارو میبینه از پشت پنجره 

عقیم که نشه همش میخاد بره پی جفت گیری که 

سه ماهه هنوز بالغ نشده که به ماده ها.واکنش نشون بده. اگر حوصله و علاقه کافی داری که دوتا داشته باشی ...

نه کلا میخوام براش دوست بیارم نه زن😅 گفتم اوه جفتشون نر باشن سر قلمرو دعواشون میشه... یه نر یه ماده بهتر نیست 

اما خوب بدنشه چرا باید منو تو در مورد بدن ی جاندار دیگه تصمیم بگیریم اره سرطان و اینارو کمتر میکنه ا ...

اره ولی اینطور راحت تر میتونه کنار یه انسان زندگی کنه. در عوض جای گرم و نرم، محبت بی چون و چرا، غذای همیشه در دسترس، بهش تعلق میگیره

کار خوبی میکنی من ۳تا گربه آوردم یکی مسموم شد مرد یکی بهش تهمت جوجه خوردن زدن فراریش دادن ولی تو کوچ ...

طفلیا بیرون خیلی اذیت میشن مخصوصا ایران که خیلی حیوان آزار داریم علاوه بر مشکلات دیگشون