s29aa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 4378 عنوان کراشم کمکم کنید... 351 بازدید | 14 پست سلام بچه ها من رو یکی کراش دارم هر هفته هم میبینمش نمیدونم اونم رو من کراش داره یا نه...چون امروز بهم یه نقاشی از یکی از شخصیت هایی که دوست داشتم بهم کادو دادبنظرتون باید چکار کنم راهنماییم کنید لطفا 1402/05/06 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vellichor عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 2212 چه کمکی از دستم برمیاد:/ نام کاربریم وِلیکور هست این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)
یه_عقاب_تنها_نیست عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 7379 میری پیششمیگی ببخشید شمااااا به همه نقاشی از شخصیت محبوبشون کادو میدید یاااااا فقط به من؟؟؟؟؟؟🦦🧃صد درصد جوابه این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦
s29aa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 4378 چه کمکی از دستم برمیاد:/ بهم بگید باهاش چه رفتاری داشته باشم و چکار کنم موقعی که میبینمش کلا نمیفهمم چی دارم میگم مثلا زنگ تلفن زدم اون برداشت منم یهو گفتم الو سلام بفرمایید با اینکه خودم زنگ زده بودم
s29aa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 4378 میری پیشش میگی ببخشید شمااااا به همه نقاشی از شخصیت محبوبشون کادو میدید یاااااا فقط به من؟؟؟؟؟؟🦦🧃 ... 😁😁😁😁
vellichor عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 2212 بهم بگید باهاش چه رفتاری داشته باشم و چکار کنم موقعی که میبینمش کلا نمیفهمم چی دارم میگم مثلا زنگ ت ... خب چرا بهش زنگ زدی مگه آدم به کراشش زنگ میزنه؟:/زنگ نزن بزار فقط اون زنگ بزنهپیام نده اگه هم میدی پیامای ضروریاستوری فقط لایک کن بعضی استوریا رو فقط ریپ بزن اونم یه پیام کوتاه نه چندخطیباهاش چشم تو چشم شو تحویلش نگیر زیادولی باهاش مهربون باش نام کاربریم وِلیکور هست این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)
s29aa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 4378 خب چرا بهش زنگ زدی مگه آدم به کراشش زنگ میزنه؟:/ زنگ نزن بزار فقط اون زنگ بزنه پیام نده اگه هم مید ... نه زنگ زده بودم به خونه مامانبزرگم که اگه سر راه چیزی خواست براش بخرم بعد یهو اون برداشت😅
vellichor عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 2212 نه زنگ زده بودم به خونه مامانبزرگم که اگه سر راه چیزی خواست براش بخرم بعد یهو اون برداشت😅 آها پس فامیله:) نام کاربریم وِلیکور هست این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)
vellichor عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 2212 نه زنگ زده بودم به خونه مامانبزرگم که اگه سر راه چیزی خواست براش بخرم بعد یهو اون برداشت😅 پس قضیه کلا فرق کردتحویلش نمیگیری ولی وقتی باهات حرف میزنه باهاش مهربونی و لبخند میزنیهیچوقت تو پیام نده هیچوقت تو سر صحبت رو باز نکن فقط درحد سوال پرسیدن ازش بعضی وقتاچشم تو چشم هم بشو باهاش:/ نام کاربریم وِلیکور هست این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)
s29aa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 4378 پس قضیه کلا فرق کرد تحویلش نمیگیری ولی وقتی باهات حرف میزنه باهاش مهربونی و لبخند میزنی هیچوقت تو ... راهکار خوبیه😀😀
vellichor عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 2212 راهکار خوبیه😀😀 چندسالته و چندسالشه؟ نام کاربریم وِلیکور هست این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)
s29aa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 4378 چندسالته و چندسالشه؟ من خودم۲۲ سالمهاون ۲۵ سالشه
zan_ronaldo_07 عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 1931 ت هم مث حبیب میگی چرا این همه ادم ب من نقاشی کادو داده 😐 .. Army.. 💜.. ماهلین هسدم..💜..
s29aa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 4378 ت هم مث حبیب میگی چرا این همه ادم ب من نقاشی کادو داده 😐 برای خودمم الان سوال شده که چرا باید بهم نقاشی بده؟آخه من فقط یه بار تو جمع حرف به حرف شد منم گفتم که آره از فلان بازیگر از بازی اش خوشم اومده شاید داره حسودی میکنه که من گفتم از بازیگره تعریف کردم😅😅😅😅