2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من این ماه استفاده کردم در کنارش اووبوست و لتروزول و hmg....چند روز دیگه موعدمه باردار شدم میام میگم

سلام عزیز شما باردار شدین؟؟ منم این ماه کلومیفن و اینو فولیک خوردم و آمپولم زدم تخمک خوبم داشتم و آزادم شد ولی چون شوهرم مشکل تحرک و ضعیفی داره باردار نشدم☹☹☹

سلام عزیز شما باردار شدین؟؟ منم این ماه کلومیفن و اینو فولیک خوردم و آمپولم زدم تخمک خوبم داشتم و آز ...

سلام عزیزم ن باردار نشدم منم مثل شما همسرم ضعیفه....دوباره اوابوست و اینوفولیک خریدم سه ماهه دارم میخورم خیلی خوبه پریودم تنظیم شده

لا إله إلّا اللّه
سلام عزیزم ن باردار نشدم منم مثل شما همسرم ضعیفه....دوباره اوابوست و اینوفولیک خریدم سه ماهه دارم می ...

مشکل ما جدی نیست خیلی مشکل اونا اساسیه که باید حل بشه. شوهر من دوماهه دارو میخوره فعلا که بی اثر بوده ☹☹

مشکل ما جدی نیست خیلی مشکل اونا اساسیه که باید حل بشه. شوهر من دوماهه دارو میخوره فعلا که بی اثر بود ...

شوهر منم هرچی دارو میخوره بی فایده ست حس میکنم واریکوسل داره چون گاهی بیضه هاش درد می‌کنه ولی قبول نمیکنه بره دکتر

لا إله إلّا اللّه
اوابوست رو چند خریدین ؟؟؟

من سی تا سی تا میخرم هر ماه ی بسته اینوفولیک و سی تا اوابوست ۷۵۰تومن میشه .....پیدا نمیشه که از ی داروخونه پیدا کردم اونم نمی‌ده هرماه به زور سی تا میخرم اینسری هم گفت سری بعد دیگه نمیدیم 😂

لا إله إلّا اللّه
شوهر منم هرچی دارو میخوره بی فایده ست حس میکنم واریکوسل داره چون گاهی بیضه هاش درد می‌کنه ولی قبول ن ...

اره اگه درد میکنه بره حتما دکتر . چون شوهر منم که رفت دکتر ازش پرسید درد و اینا نداری