2777
2789

بچه ها ما ساکن کرجیم امشب رفتیم عظیمیه ی جایی هس ک ی ایستگاه صلواتی خیلی بزرگه و جمعیت تقریبا زیاد بود من ی پسر دارم حدودا چهارسالشه ی  دستشو‌ من گرفته بودم ی دستشم همسرم دقیقا بین ما بود پسرم همسرم شربت برداشت برامون و داشتیم برمیگشتیم بریم داخل ماشین یک ان دیدم دست پسرم ی شکلاته ک واقعا تاحالا ندیده بودم

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی شکلاته کاملا بیرنگ مستطیل رنگ شیشه جلدشم واقعا چیزی رو ننوشته بود ی حالت خط سفید داشت و من انداختم رفت و سریع گذاشتمش دهن پسرم خودمم هنگ کردم بعدش ک چطور اینکارو‌کردم واقعا بعد ب پسرم گفتم کی این شکلاتو داد ب تو؟🙁پسرم والا میگ ی دختره ک سبز پوشیده بود داد گف اینو بخور مال تو...والا من ادم معتقدی و خیلی باحجابی نیستم واقعا نمیدونم این چی بود اخه

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

ما مدام حواسمون ب پسرمون بود حتی دستاش تو دستمون بود نمیدونم واقعا هنگم از سرشب

پای کوه نورو میگی ماهم امشب اونجا بودیم

ن گل پایینتر اون پارکه ک خیلی بزرگه

چهار سالشه دیگه ازش میپرسیدی کی بهش داده؟

پرسیدم عزیزم میگ ی دختر داد والا ما کسی ندیدیم دستاش تو دسنمون بود

هر خوراکی نباید بگیره ادم راستی هیت های تهران کجا میرن سمت ما خبری نبود

🙁🙁

2790
2778
2791
2779
2792