2777
2789
عنوان

اضافه وزن

160 بازدید | 21 پست

دلم میخواست اضافه وزن نداشتم قدم ۱۵۲ وزنم ۶۰الی ۶۳ ن

متغییر متاسفانه من از باسن بیشتر چاق نشون میدم . چون کوتاه هستم هر چی مانتو اداری می پوشم مجبورم سایز ۴۰ بخرم یکم بهم گشاده اصلا خوشم از تیپ خودم نمیاد برعکس من همکارم تقریبا هم قد خودم یکم بلندتر دختر موبور و پوست سفید سایز ۳۶ انقدر خوشتیپ البته باسن پروتز کرده . انقدر دوست داشتم منم مثل اون بود حداقل خوشگل نیستم خوشتیپ بودم .تو اداره هم دخترهای خوشتیپ میبینم حسودیم میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاغر شی خوشگل تر هم میشی. فقط اراده می خواد از فردا استارتشو بزن اگر از وضعیت راضی نیستی.

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
لاغر شی خوشگل تر هم میشی. فقط اراده می خواد از فردا استارتشو بزن اگر از وضعیت راضی نیستی.

احساس  بدی دارم چرا این همه سال چاق بودم   به فکر خوش تیپی خودم نبودم.  من خیلی زود چاق میشم . متاسفانه شغل م جوری تا ۷ شب سر کارم وقت ورزش ندارم 

احساس  بدی دارم چرا این همه سال چاق بودم   به فکر خوش تیپی خودم نبودم.  من خیلی زود چ ...

رژیم بیشتر از ورزش تاثیر گذاره رژیم بگیر ولی کلا ورزش تو روحیه و متابولیسم تاثیر داره اگر برسی نیم ساعت هم پیاده روی کنی خوبه.

با کالری شماری هم می تونی رژیم بگیری که بتونی همه چی رو در حد کم بخوری. عیبی نداره از همین الان شروع کن خیلیا بیشتر از اینا کم کردن تو هیچی از اونا کم نداری. به این فکر کن که هر چی دلت بخواد می تونی بپوشی. اصلا لباس مورد علاقتو تو یک سایز کم تر بخر که انگیزه بگیری زودتر وزن کم کنی بپوشیش.

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره