2777
2789
عنوان

رزین

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 33 پست
هم رزین خالی میشه هم رو ام دی اف میشه کار کرد رزین خالی خیلی گرون در میاد ولی رو ام دی اف به صرفه تر ...

ببین من سه تا عسلی دارم با صفحه گرد و قطر حدود ۴۰ سانت که ام دی اف هستن 

این چون استکان چایی و آب و اینا گذاشتم روشون خط افتاده و لک شدن گفتن تنها راهش اینکه شیشه بندازی رو میز عسلی هات که خراب نشن من میخوام ببینم میشه روی همین میر عسلی هایی که دارم به جای شیشه انداختن رزین کار کنید ؟

کلا از شیشه رو میز خوشم نمیاد 

الان میر جلو مبلی هم شیشه داره بدم میاد میشخ به جای شیشه از رزین استفاده کنیم که قشنگتره ؟بعد میشه روش پیش دستی و استکان و فنجون گذاشت ؟

یعنی میخوام میزارم رو به جای شیشه انداختن رزین کار کنم که قشنگتر باشن

هزینه یک عسلی گرد با قطر چهل سانت چقدر میشه ؟عسلی رو خودم دارم

ببین من سه تا عسلی دارم با صفحه گرد و قطر حدود ۴۰ سانت که ام دی اف هستن  این چون استکان چایی و ...

اره میشه اتفاقا شیکترم میشه 

میشه عکسشونو ببینم؟ 

درخواست دوستی دادم اونجا عکس بدید بگم بهتون هزینشو

♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سمت مولوی میدان محمدیه

بعد اینکه دیدم این رزین هایی که آبی و طرح دریا میزنند 

من تمام مبلهای رو عوض دارم میکنم ست جدید کامل سفارش دادم که چوب کرم هستن با پارچه کرم آبی 

فکر کنم رزین هم کرم و آبی حالت دریا باشه خوب میشه 

بلدم  شوهرم چون بازار بزرگه اون اطراف رو تا حدی میشناسم  روزهای جمعه هم اونور ها طرح نیس ...

خیلیم عالی 

شما تلگرام و واتساپ دارید؟

من شمارمو تو خصوصی بهتون میدم ک قبلش باهم هماهنگ کنیم و نمونه کار خاستید بفرستم واستون ببینید یا طرحی ک مد نظرتونه واسع عسلی برام بفرستید 

♥️