2777
2789
عنوان

رزین

2212 بازدید | 33 پست
عنوان
26 بازدید| 2 پست

من کارای رزینی بلدم درست کنم مثل ساعت و تابلو و ظروف رزینی و هرچی ک با رزین بشه درست کرد بلدم ب نظرتون در آمدش چجوریه؟ خوبه؟ پیج بزنم براش میگیره؟؟

♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلاپ عزیزم وقتتون بخیر

فقط و فقط در جهت اطلاع بهتون میگم ببای این که خودتون اگاهانه انتخاب کنید 

پقدار مواد شیمیایی رزین خیلی بالا است و اصلا برای بدن مناسب نیست

🙏🌹همیشه سلامت باشید 

♡~God knows the best
کلیپ های آموزشی و ی برنامه آموزشی ک خریدم همه فوت و فنشو آموزش دادن

میشه اسماشون رو بگین لطفا 

من میخوام یه قاب گوشی رزین درست کنم اما نمیدونم چه نوع رزین و هاردنری سفارش بدم ممنون میشم راهنماییم کنین 🙏🏻🙏🏻

نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه
میشه اسماشون رو بگین لطفا  من میخوام یه قاب گوشی رزین درست کنم اما نمیدونم چه نوع رزین و ...

میخواید من راهنماییتون کنم؟

رزین نیمه رقیق کره ای بهترین رزین هستش البته بستگی داره از کجا تهیه کنید ک با کیفیت باشه و من دو جارو میشناسم ک انصافا همه چیشون با کیفیت هستش دوس داشتید درخواست دوستی بدید اونجا آدرس و شمارشونو بدم بهتون

♥️

آره عزیزم درست میکنم رزین قابل شستشو هستش واسه همین حتی ظروف پذیرایی هم باهاش درست میکنن 

خوب رو همین میز های چوبی یا ام دی اف رزین کار میکنی یا باید جنسش چیز دیگه ای باشه ؟قیمتش چند درمیاد 

سه تا عسلی کوچیک میخوام

خوب رو همین میز های چوبی یا ام دی اف رزین کار میکنی یا باید جنسش چیز دیگه ای باشه ؟قیمتش چند درمیاد& ...

هم رزین خالی میشه هم رو ام دی اف میشه کار کرد رزین خالی خیلی گرون در میاد ولی رو ام دی اف به صرفه تره شما مدل مد نظر و مدل پایه که میخواید بهم بگید من قیمت دقیق بهتون بدم اینجوری نمیتونم قیمت بدم بهتون

♥️