2789
آلبالو که سرده سیب مگه خامش چه ایرادی داره که کمپوتش کنی اونطوری خاصیتی نداره دیگه.. پوره بخور هیچ ا ...

چشم عزیرم حتما امتحانش میکنم،مرسی از راهنماییتون❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما رفتین ویزیتش چنده؟درسته میگن قرص میدن ادم فقط میخوابه وخواب الود وپف میکنه هدم؟

والا من زیاد رفتم ،ویزیت آخری که دادم۱۵۰ این حدودا بود،داروهاشم ۵۰ یا ۶۰ تومن شد،ولی روانشناس ساعتی ۲۵۰ میدادم هیچ گونه تاثیری هم نداشت اصلا

یعنی روانشناس ویزیتش گرونتره؟چتد جلسه باید رفت؟

آره خیلی گرونه،خیلی ،تا وقتی کامل خوب شی،ولی اگه او شهر کوچیکی پولتو هدر نده هیچی نمیفهمن ،من تو شهر کوچیکم ،روانشناسم میگفت برو جلو آینه خودتو بغل کن خودتو دوس داشته باش،یکی نیست بگه خوب اگه من میتونستم مشکلمو حل کنم به این راحتی که اصلا پیش تو نمیومدم

آره خیلی گرونه،خیلی ،تا وقتی کامل خوب شی،ولی اگه او شهر کوچیکی پولتو هدر نده هیچی نمیفهمن ،من تو شهر ...

استاتر .....شما برید داروخانه قرص ویتامین ب۱ ۳۰۰ و منیزیوم و ب۶ هر کدوم را جدا بخر بخور افسردگی بهتر میشه کم خونی و کم بود ویتامین دی ۳ را هم با مکمل جبران کن و اینکه از مکمل پروبیوتیک استفاده کن ....من اضطراب و استرس و پانیک دارم الان دکتر قرص اعصابم را قطع کرده .....خیلی میخواستم قرص ال تریپتوفان بخرم استفاده کنم ولی تایپک زدم کسی جواب ندادشما اطلاع دارید چطور هست 

استاتر .....شما برید داروخانه قرص ویتامین ب۱ ۳۰۰ و منیزیوم و ب۶ هر کدوم را جدا بخر بخور افسردگی بهتر ...

من تریپتوفان هم خریدم خوردم هیچ تاثیری برام نداشت 

در حدی که بتونهافسردگی رو درمان کنه 

فقط یکمی خوابالو میکرد

من تریپتوفان هم خریدم خوردم هیچ تاثیری برام نداشت  در حدی که بتونهافسردگی رو درمان کنه  ...

واینکه مکمل ب۱ ۳۰۰ خوردی من پانیک و اضطراب و استرس داشتم فعلا خوبم خداروشکر ولی چند روز هست قرص خون طب اسلامی را میخورم خداروشکر آرومم