2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلاب و عسل نزن بهش پوره ای بخور.. سیب مسکن اعصابه عزیزم 

اتفاقا ویزیت شدم با دکتر طب سنتی بهم گفت آلبالو و سیب رو بصورت مربا درست کن صبحانه بخور،من همین کارو کردم و میکنم اما با شیرینی کم،ولی تاثیر خاصی نداره،شاید وضعیت روحیم بدتر از چیزیه که بخواد با غذا خوب شه،شما چی فکر میکنید؟😔

خداروشکر،برند اس سیتالوپرامتون چیه؟ دکتر به من هم داد ولی هی میترسم بخورم ،ترس از دارو دارم،عوارض رو ...

همین قطع کردن سرخود خییییییلی بده 

صبح نگاه میکنم برندش رو میفرستم برات 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

منم تنبلی دارم مگه تاثیری داره ؟

من این داروها رو‌که میخورم پریودام به هم میریزه و بدن درد شدید میگیرم درسته که انگیزه مو بیشتر میکنه اما این عوارضو داره با خودش. برام،شمارو نمیدونم،تو یکی از مشاوره هام با دکتر هم دکترم گفت اگه تو فعلا بچه نمیخوای بخور قرصو

اتفاقا ویزیت شدم با دکتر طب سنتی بهم گفت آلبالو و سیب رو بصورت مربا درست کن صبحانه بخور،من همین کارو ...

آلبالو که سرده سیب مگه خامش چه ایرادی داره که کمپوتش کنی اونطوری خاصیتی نداره دیگه.. پوره بخور هیچ اتفاقی نمی افته تازه خیلی هم حالتو بهتر میکنه ان شا ءالله 

والا تا من خیلی چیزارو امتحان کردم ولی رنگو نه

رنگ درمانی یا کالرتراپی از جمله تکنیک‌های درمانی طب مکمل و جایگزین است که گفته می‌شود برای درمان بسیاری از بیماری‌های جسمی و روحی، کاربردهای چشمگیری دارد.

در کتاب قرآن کریم، اشاراتی به اثزات بعضی از رنگ‌ها مانند رنگ زرد در ایجاد شادی و نشاط در انسان شده است.