2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم هستم آب و نمک میزنم سرم تا یک ماه موثر دوباره ماه بعد تکرار 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

ی شامپو بهت میگم قیمتی ام نداره ولی ۳ بار بزنی متوجه تغییر میشی تو فقط مثلا سه چهار ماهی ۳ بار ازش بزن 

کوتوکونازول قیمتی ام نداره شاید ۳۰ هزار تومن باشه 

بخدا عععععااااالی ب هرکی گفتم کیف کرده 

گل با بونه خشک ام بجوشونی آبش رو بزاریی روی سرت خوبه 

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
منم دارم  هی باید شامپو بزنم که کمتر بشه یکم

میگن سماق خوبه رشه کن میکنه نمیدونم چجوری😖

هی دنبالشم یکی استفادع کرده باشه رفع شده یا نه ولی کسی نیس😫

واقعااا چجوری  چند بار در هفته میزنی و چند دقه میذاری؟

من شامپو کلیر هم گاهی استفاده میکردم .آب و نمک قاطی میکنم سه دقیقه بمونه بعد میشورم .دیگ نمی‌زنم تا دوباره شوره بیاد .دکتر رفته بودم دستیارش گفت این کارو کن تو علم پزشکی جز شامپو راه دیگ آیی نیست چون 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

مرسی داروخونه ها دارن بخرم؟ 

آره دارن 

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز