2777
2789
عنوان

دنیای مجازی دروغ. حرف بی سند ودروغ

129 بازدید | 7 پست

دوستان بیاید یاد بگیریم حرف بی سند و مفت رو اصلا باور نکنیم  دنیا پر شده ازدروغ و ریا. که داره جیب افراد پرمنفعت رو پر میکنه. دنیای مجازی مثل اینیستا یا هرچی هرچی دلش میخواد مینویسه و بعضی افراد ساده لوح صرف یه،سرچ از،گوگل اون مطلب رو باور میکنن.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

مثلا چی؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بله نمونش همین سایت اصلا با کاربری فیک فراوان مخصوصا یسری چیزارو میان تو کلت کنن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی اخبار دروغ توش بچپونن مجازی که سگ میزنه گربه میرقصه😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
بله نمونش همین سایت اصلا با کاربری فیک فراوان مخصوصا یسری چیزارو میان تو کلت کنن

برخی ها،تبلیغات هم میکنن به طور نامحسوس

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
برخی ها،تبلیغات هم میکنن به طور نامحسوس

دقیقا

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*