2777
2789

امشب خونه پدربزرگ شوهرم دعوت بودیم نذری میدادن رفته بودیم اونجا 

حالا ما از صبح ساعت ۷ونیم رفتیم اونجا کلی تدارک و بسته بندی و... 

ساعت ۱۱ عمه شوهرم اومد اونجا یکم کمک کرد و خلاصه من خسته شده بودم رفتم نشستم شوهرم برام یه لیوان شربت آورد رفت آشپزخونه عمه شوهرم اومده میگه شما نمیخوای کمک کنی گلم ؟به حال شمام یه وظایفی داری دیگه به جای اینکه تو چایی بدی دست شوهرت اون برات شربت آورده جای همه عوض شده والا بعد یه نگاه کرد و گفت حتماً پس فردا هم رفتین سر خونه و زندگیتون غذاهم درست میکنه نه؟

پدرشوهرمم گفت من بهش گفتم بشینه از صبح داره کمک میکنه دخترگلم خسته شده بعدشم وظیفه ای باشه به عهده دختر و پسرای حاج آقاست(پدربزرگ شوهرم) نه عروس من 

مامان آراز و دنیز😍❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عجب عمه فتنه ای . دم پدرشوهرتم گرم

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

پدرشوهرت خوب بهش گفته خوشم اومد

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

کلا بعضیا خودشونو صاحاب خواهر زاده برادرزاده هاشون میدونن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ایول ب پدر شوهرت ک پشتت بوده.. لبخند بزن و بیخیال بهش فک نکن 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

اون ی دختر داشته که می‌خواسته بده به شوهرت ولی شوهرت اومده تو رو گرفته و الان حسودسش میشه که چرا دخترش جای تو نیست که شربت براش بیاره با عشق . 

درست گفتم؟

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
بنظرت جز حسادت و کینه چیز دیگه ای هست؟

آخه ما کلاً دو ماه نشده نامزدیمون رسمی شده 

زیادم رفت و آمد نداشتیم دختریم نداره من ۲۴ سالمه اون ۵۲ چرا باید به من حسادت کنه کلاً سر جمع ۵ بار بیشتر رفت و آمد نداشتیم

مامان آراز و دنیز😍❤
اون ی دختر داشته که می‌خواسته بده به شوهرت ولی شوهرت اومده تو رو گرفته و الان حسودسش میشه که چرا دخت ...

نه بابا اصلاً دختر نداره ۳ تا پسر داره 

مامان آراز و دنیز😍❤
اون ی دختر داشته که می‌خواسته بده به شوهرت ولی شوهرت اومده تو رو گرفته و الان حسودسش میشه که چرا دخت ...

بعضیا هم دردشون عروس خودشونه. عمه شوهر من دختر نداشت از حسادت اینکه پسرش دختری که گرفته بود خیلی مشکل دار بود حسودیش میشد

اول که دست و پای پدر شوهرتم ببوس که اینطور پشتت هستن. بعد هم اگر بدونی عمه شوهر من چه حرفایی به من ز ...

آره واقعاً پدرشوهرم خیلی خوبه 

باز خداروشکر شوهرتت پشتت بوده 

جسارتاً چرا انقدر رفت و آمد داشتید؟که باهاتون بد حرف بزنه

مامان آراز و دنیز😍❤