2777
2789
عنوان

بنظرتون بده ک من...

275 بازدید | 21 پست

با۱۷سال سن اهل رل زدن نیستم با اینکه همچیم خوبه و قیافمم خوبه ولی دوس ندارم رل بزنم علاقه دارم ک ازدواج کنم چون فشار رومه و نیاز دارم ب ازدواج 

اگ کسی کیس مناسب ازدواج داره بگه خانوما اهل رل زدن نیستم با اینکه رفیقام میگن رل بزن ولی من دوس ندارم

لطفا نگید سنت کمه و شوهر خوب نیست و...هرکس اختیار زندگیشو داره

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷ سالته کیس ازدواج برات معرفی کنن؟؟؟

خدایا😭😭😭😭😭😭😭😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش

اول اومدم بگم به به دمت گرم اهل رل نیستی ک دیدم نوشتی کیس ازدواج معرفی کنید...

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

یه نگاه به تایپکای اینجا بنداز. همه از دست بزن شوهرشون و خیانت حرف میزنن و از تو هم بالغ و عاقل تر. هر کی اختیار  زندگیشو داره آره ولی با عنوان یه انسان میتونی بهت نصیحت کنیم که خودتو دستی دستی بدبخت نکن با شوهر

تریدر فارکس،استاد رشته رزمی کیوکوشین کاراته، طراح چهره، معلم زبان. 

همه چیز زندگی رل و ازدواج نیستش که 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد