2777
2789
عنوان

شناسایی شدممم

225 بازدید | 12 پست

بچه ها یکی از آشناها کاربریمو میدونه انگار

خواهشا این دو تا تاپیکمو که توی کامنتا میذارم گزارش بزنیدددد اینجا هم کامنت نذارین نمیتونم قفل کنمم🥲❤

کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی بگم که یه کاربری خوشگل داشتم قبل از این 

توی یه تاریخ رند عضو شدم  نه کامنتی نه تاپیکی کاربر  خاموش خاموش بودم  نامردا دیدم منو تعلیق کردن آخه چرا؟ از کاربرای سایت از بعضیاشون متنفرم چقد بیشعور و بخیل هستن 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
ما اگه گزارش الکی بزنیم خودمون لغو کلربری میشیم باید بذاری تو تاپسک حذف تاپیک

اون جمله ی‌ کامنت نذارید رو چجوری ندیدی :)

حواسم بود خودم که قبل سه دقیقه کامنتو پاک کنم ولی چون اینجوری حرف زدی اینو پاک نمیکنم

ببخشید یه چیزیم بدهکار شدم این وسط 

عجب بابا ! 

نی نی یار امضاتو بخونه تعلیقت می‌کنه هاا

معلوم هس چی میگی؟ کاربری 3 تا صاحاب داره نه که من 3 تا اکانت داشته باشم 

این از شرایط تعلیق نیست 😑😑😑

من نمیدونم کاربرا بعضیاشون بیشعورن حسودن یا بی عقل یا کدوم! آخه چرا کاربری قبلی منو که خاموش بود ترکوندن!!! که من بیام با کسی کاربری شریک شم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
عه کاربری هایی ک دست چند نفره بسته میشه؟

نخیر! اگه یه نفر چند تا کاربری داشته باشه میبندنش ولی اگه مثلا 10 نفر از یه کاربری استفاده میکنن اشکالی نداره 

اون جمله ی‌ کامنت نذارید رو چجوری ندیدی :)

ای وای منم ندیدم 

حالا اشکال نداره سخت نگیر بذار تو حذف تاپیک پاکش میکنن

ای وای منم ندیدم  حالا اشکال نداره سخت نگیر بذار تو حذف تاپیک پاکش میکنن

اشکالی نداره عزیزم❤

عجله داشتم که بچها بترکونن تاپیکمو

اما انگار کلا اشتباه کردم تاپیک زدم 

اینجا کسی دلش به حال کسی نمیسوزه...

عزیزم خلاف قوانین اینجاست تاپیک بذاری برای گزارش کسی هم که گزارش بزنه ممکنه تعلیق بشه. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
عزیزم خلاف قوانین اینجاست تاپیک بذاری برای گزارش کسی هم که گزارش بزنه ممکنه تعلیق بشه. 

متوجه شدم گل

نمیدونستم