2777
2789
عنوان

چشم زخم

238 بازدید | 22 پست

سلام چشم زخم چیه و واقعا حقیقت داره این چیرا؟؟ من همیشه تو کارام مشکل پیش میاد حال خوبی ندارم اصلا خیلیا بهم میگن تو چشم زخمی باید دفع کنی و از این چیزا چشم زخم چیه و چجوری دفع میشه؟؟؟

♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله عزیزم دختر خاله خودم سرزمین موضوع از شوهرش که عاشق هم بودن و خیلی خیلی باهم خوب بودن و وضع مالی ...

وای چقد بد شاید نامزد منم ک رفته بخاطر همین چیزا باشه🥲 اینو چندتا دعا نویس اینا بهم گفتن هرکی منو دید گفت چشم زخم داری و عنصر آتیش واسه همین هرکسی هرکاری میتونه راحت باهات بکنه 

چیکار کنم چجوری دفع میشه؟؟؟

♥️

هر دوش خوبه بیرونم میری همراهت داشته باش

اها باشه مرسی 

رو دیوار خونمون هست و خودمم کارم همینه ک تابلو وان یکاد و ۴ قل درست میکنم فک کنم اینا تاثیری داشته باشه

♥️

بله عزیزم دختر خاله خودم سرزمین موضوع از شوهرش که عاشق هم بودن و خیلی خیلی باهم خوب بودن و وضع مالی ...

زندگی خواهر من هم واقعا چشم خورده، الان توی دو راهی بدی مونده. واقعا خیلی ها چشمشون بده، تنگ نظرن

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز